Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lansingerland - LAKE HOUSE

Datum: dinsdag 26 maart 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: LAKE HOUSE, Bergse bos dreef 6, 2661GN Bergschenhoek

BitterBallenBorrel Lansingerland maart 2019

BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel Lansingerland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel Lansingerland strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 


PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur lezing BlockChain  First Attempts ILearning
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch La Petite Coiffeuse
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

– doorlopende demonstratie stoelmassage verzorgt door Froukje Cleton van Massagepraktijk Revive –

 

BlockChain

First Attempts ILearning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag.

Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe zijn we hier gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain First Attempts In Learning FAIL Igor Wortel

 

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Breda ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

L.P.C.

La Petite Coiffeuse

La Petite Coiffeuse is, zoals de naam al zegt, een kleine kapsalon voor dames en heren.

Een bezoek aan L.P.C. staat gelijk aan een flinke dosis persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. De aanpak is afgestemd op jouw wensen en behoeften, en Renate Sterkman gebruikt haarverzorgingsproducten die ook nog eens verantwoord zijn.

Ons motto is ” momentje voor jezelf “. Kom tot rust tijdens een exclusieve behandeling op een idyllische plek, met uitzicht op de natuur. Geniet van dit verwenmoment en omring je met de kabbelende Rotte en het prachtige groen van het Lage Bergsche Bos.

Na afloop stap je de deur uit met mooi verzorgd haar in de kleuren van nu en een kapsel dat bij jou past.

BitterBallenBorrel LPV La Petit Coiffeuse Renate Sterkman

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel Lansingerland , zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

BitterBallenBorrel beUnited diner natafelen lake house rotterdam

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Lansingerland is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

Massagepraktijk Revive

Demonstratie Stoelmassage

Mijn naam is Froukje Cleton, eigenaar van massagepraktijk Revive.

Na een lange carrière in de reclame en journalistiek besloot ik om het roer om te gooien en iets compleet anders te gaan doen. Van werken met mijn hoofd naar werken met mijn handen. Van alleen werken achter de computer naar echt fysiek contact met mensen.  Een hele verandering maar het bevalt uitstekend.

Het mooiste van masseren is dat mensen onder je handen opknappen. Ze komen soms met stress en pijn binnen en gaan vervolgens relaxed en ontspannen weer weg. Dat maakt dit werk zo leuk en ook dankbaar.

BitterBallenBorrel Revive massagepraktijk stoelmassage froukje cleton

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Lansingerland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Celwin Frenzen
BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam
Levi Beukman
BitterBallenBorrel We-Media
Dennis Smit
BitterBallenBorrel ThisPlayMedia bureau voor mobile marketing Dennis Smit
Kevin Kolart
BitterBallenBorrel We-Media

_________________________________________________________________________________________________

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

 

Locatie

LAKE HOUSE
Bergse bos dreef 6
2661GN, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is een gloednieuw paviljoen in het Lage Bergse Bos.

Het pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Lake House Rotterdam biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Daarnaast is Lake House Rotterdam een officiële trouwlocatie waar zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest. .

Lake House Rotterdam is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Voor meer informatie download hier onze brochure.

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam

Kaart onbeschikbaar