Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lansingerland - LAKE HOUSE

Datum: dinsdag 07 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Lansingerland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: LAKE HOUSE, Bergse bos dreef 6, 2661GN Bergschenhoek

BitterBallenBorrel Lansingerland Lake House Rotterdam mei 2019

BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel Lansingerland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel Lansingerland strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing #btb4tw – be the best for the world.
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch Hert en de Ree 
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

#btb4tw

be the best for the world.

Be the best for the world, not the best in the world. Onze cultuur vraagt om te excelleren, de beste van de klas krijgt een pluim, de eerste van de wedstrijd krijgt een medaille en je ziet het in organisaties bij promoties en salarisverhogingen. Ego-gerelateerd in plaats van eco-gerelateerd. De beste zijn en het hardste roepen. En dat dat ten koste gaat van anderen of betere oplossingen (oplossingen die van mensen komen die niet zo hard willen of durven te roepen) dat doet er niet toe.

Terwijl het volgens mij niet gaat of jij het beste bent an zich, maar of jij goed acteert in de context en in de keten. Breng jij het beste in de situatie, in de omgeving , zodat het ook goed is voor anderen? En sterker nog dat het goed is voor de volgende generaties en de wereld.

Daarover ben ik, Jolanda Berkhof, een boek aan het schrijven en heb ik inmiddels vele mensen met mooie inspirerende verhalen mogen interviewen. Al die verhalen worden samengevoegd in het boek #btb4tw.

Met deze lezing hoop ik je te kunnen inspireren om naar je eigen werkzaamheden en business te kijken en daar waar het kan en nodig is veranderingen aan te brengen die ten goede komen aan mens, maatschappij en milieu. Want het zit hem in kleine dingen heb ik geleerd van de mooie verhalen, micro-economisch is er al zoveel te behalen waardoor we vriendelijker met elkaar, de maatschappij en het milieu omgaan.

BitterBallenBorrel #btb4tw COOS Jolanda Berkhof

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Lansingerland verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Lansingerland  ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Hert en de Ree

Een goed personeelsbeleid is belangrijker dan ooit. Het is lastig goede mensen te vinden en te houden. Ook verandert de regelgeving continu voor personeelszaken. Hert en de Ree versterkt jouw business door haar kennis van HR in te brengen. Ons no-nonsense HR advies is flexibel af te roepen.

Mocht je zelf alvast willen lezen wat onze diensten zijn, is onze laatste nieuwsbrief interessant en waarom we onze naam hebben gekozen, lees je hier.

BitterBallenBorrel  Hert en de Ree PETER PLAISIER HR adviseur

 

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel Lansingerland , zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…   BitterBallenBorrel beUnited diner natafelen lake house rotterdam

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Lansingerland is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Lansingerland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Celwin Frenzen
BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam
Renate Sterkman
BitterBallenBorrel La Petite Coiffeuse Renate Sterkman
Rochella van Doorn
BitterBallenBorrel bellabaci nederland Rochella van Doorn
Edwin van Eijk
BitterBallenBorrel MINI carcenter-rotterdam Edwin van Eijk

______________________________________________________________________________________________


beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

LAKE HOUSE
Bergse bos dreef 6
2661GN, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is een gloednieuw paviljoen in het Lage Bergse Bos.

Het pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Lake House Rotterdam biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Daarnaast is Lake House Rotterdam een officiële trouwlocatie waar zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest. .

Lake House Rotterdam is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Voor meer informatie download hier onze brochure.

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam

Kaart onbeschikbaar