Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lansingerland - LAKE HOUSE

Datum: dinsdag 04 juni 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Lansingerland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: LAKE HOUSE, Bergse bos dreef 6, 2661GN Bergschenhoek

BitterBallenBorrel Lansingerland juni 2019

BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel Lansingerland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel Lansingerland strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Marketing zonder personeel
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch Prepped Marketing
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

Marketing zonder personeel

Soul Marketing is het thema van het in 2018 verschenen boek. Het boek biedt een framework en praktische tools voor mensen die zichzelf in de markt zetten.In deze workshop leer je over de 6 elementen van de Persoonlijke Mix.

Vervolgens gaan we deze elementen koppelen aan 8 verschillende marketingkanalen, zoals on line marketing, Social Media, netwerken en bloggen. Op die manier zullen jouw doelgroepen jouw kernwaardes herkennen en zich tot jou aangetrokken voelen.

Na de lezing is er de gelegenheid tot aanschaf van het boek. Er geldt een speciaal aanbod, exclusief voor de deelnemers van de lezing.

 

BitterBallenBorrel Boek Marketing zonder personeel Chris den Daas

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Lansingerland verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Lansingerland ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

Prepped Marketing

Voorlopen op je concurrent door de meest recente marketingtechnieken te gebruiken. Klinkt best goed, toch?

Prepped Marketing helpt je graag om het uiterste uit je marketingbudget te halen. Opstellen, uitvoeren, analyseren en optimaliseren. Deze techniek gebruiken wij keer op keer om marketingsucces voor onze klanten te realiseren. Speciaal voor de bezoekers van de BitterBallenBorrel zal ik gratis advies geven over de marketingmogelijkheden die voor jouw bedrijf klaarstaan.

Je kan je aanmelden voor deze actie door mij een mailtje te sturen of het formulier op de website in te vullen. Je kan me natuurlijk ook aanspreken op de volgende borrel, waar ik nog meer marketingtips met jullie ga delen!

 

BitterBallenBorrel Prepped marketing Patrick Kool

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel Lansingerland , zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…   BitterBallenBorrel beUnited diner natafelen lake house rotterdam

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Lansingerland is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Lansingerland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Celwin Frenzen
BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam
Renate Sterkman
BitterBallenBorrel La Petite Coiffeuse Renate Sterkman
Rochella van Doorn
BitterBallenBorrel bellabaci nederland Rochella van Doorn
Edwin van Eijk
BitterBallenBorrel MINI carcenter-rotterdam Edwin van Eijk

______________________________________________________________________________________________


beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

LAKE HOUSE
Bergse bos dreef 6
2661GN, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is een gloednieuw paviljoen in het Lage Bergse Bos.

Het pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Lake House Rotterdam biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Daarnaast is Lake House Rotterdam een officiële trouwlocatie waar zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest. .

Lake House Rotterdam is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Voor meer informatie download hier onze brochure.

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam

Kaart onbeschikbaar