Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lansingerland

Datum: dinsdag 02 juni 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Lansingerland (Stuur ons een e-mail)
Locatie: LAKE HOUSE, Bergse bos dreef 6, 2661GN Bergschenhoek

Lake House Rotterdam Informatie COVID-19; Lees hier de actuele updates en richtlijnen

BitterBallenBorrel Lansingerland - LAKE HOUSE

 

BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel Lansingerland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen en is onderdeel van beUnited Netwerk, het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

MKB ondernemers, directeuren en managers uit Lansingerland e.o. zijn van harte welkom om bij onze locatie partner, Lake House Rotterdam, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Lansingerland nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel powered by beUnited thumbnail

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur Lezing
18.15 uur Netwerken
19.00 uur Verloting Pitch
19.05 uur Pitch
19.15 uur Netwerken
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel Lansingerland kan er, a la Carte, worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel Lansingerland is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Echter door de COVID-19 richtlijnen is reserveren verplicht en gelden er beperkingen voor wat betreft het absoluut aantal deelnemers, met ingang van 01 juni zijn bijeenkomsten tot 30 personen toegestaan en vanaf 01 juli wordt dat waarschijnlijk max. 100 personen. Daarnaast dient Lake House Rotterdam qua zaalruimte rekening houden met ca. 6 m² per deelnemer (1,5 meter richtlijn, 1 zitplaats per persoon, teamleden, spreker en loopruimtes etc).

Let op; VOL is VOL

Dat brengt met zich mee dat op (vrijwel) alle locatie mogelijk is om BitterBallenBorrels te organiseren maar dat er, door de COVID-19 regelgeving, helaas wel een beperkt maximaal aantal deelnemers mogelijk is. Met andere woorden VOL is VOL.

Reserveren kan via de website of mail

 

 

TEAM BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel is powered by beUnited, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland. beUnited organiseert vanuit ruim 20 locaties, jaarlijks, meer dan 300 BitterBallenBorrels voor de zakelijke leden van de beUnited Community. Iedere BitterBallenBorrel op locatie wordt georganiseerd voor en door een team Ambassadeurs, meestal ondernemers rondom de betreffende locatie.

Team BitterBallenBorrel Lansingerland bestaat uit:

Celwin Frenzen

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam
Edwin van Eijk

BitterBallenBorrel MINI carcenter-rotterdam Edwin van Eijk
Naomi Krosenbrink
BitterBallenBorrel wtr tap pnt Naomi Krosenbrink logo

Lake House Rotterdam Informatie COVID-19; Lees hier de actuele updates en richtlijnen


beUnited MemberCard
beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

LAKE HOUSE
Bergse bos dreef 6
2661GN, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is een gloednieuw paviljoen in het Lage Bergse Bos.

Het pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Lake House Rotterdam biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Daarnaast is Lake House Rotterdam een officiële trouwlocatie waar zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest. .

Lake House Rotterdam is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Voor meer informatie download hier onze brochure.

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam

Kaart onbeschikbaar