Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lansingerland - LAKE HOUSE

Datum: dinsdag 07 juli 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Lansingerland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: LAKE HOUSE, Bergse bos dreef 6, 2661GN Bergschenhoek

BitterBallenBorrel Lansingerland Magisch Entertainment Bureau magie met een missie

 

BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel Lansingerland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen en is onderdeel van beUnited, het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

MKB ondernemers, directeuren en managers uit Lansingerland e.o. zijn van harte welkom om bij onze locatie partner, Lake House Rotterdam, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Lansingerland nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA dinsdag 07 juli 2020

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + stoel/plaats reinigen + drank halen
17.50 18.15  Magie met een Missie|
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + stoel/plaats reinigen + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch + Sneak Preview website beUnited
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen.

 

Magie met een missie!

Magisch Entertainment Bureau

Nu denkt u misschien daar snap ik nu nog geen “bitterbal” van. Magie meteen missie voor wat? Goochelarij is toch enkel entertainment? Een bruiloft – een kinderfeestje – een netwerkborrel – een bedrijfsfeest of een nieuwjaarsfeest met een goochelaar. Op corporate gebied gaan onze goochelkunsten echter verder dan enkel entertainment. Wij hanteren dan veelal onze magie met een missie concepten. Wij laten mensen met een onbevangen blik naar het bedrijf of organisatie en het persoonlijk functioneren kijken.

Weer een verandering, een nieuw in te voeren systeem, meer sales – betere interne samenwerking – noem maar op…….moet dat nu en moet ik daarom veranderen? Vereiste is (en dat wordt te vaak vergeten!) plezier in het werk, humor op de werk- en beursvloer en een onderlinge goede interactie. Hoe doe je dat? Hoe houdt je dat in stand? Hoe zorg je dat aanvankelijke scepsis wordt weggenomen, zodat uw mensen onbevangen en met een open blik naar de toekomst vol met veranderingen kijken?

Het Magisch Entertainment Bureau geeft u een andere kijk op zaken. Out of the box denken, niets is onmogelijk, op het moment dat je het voor ingenomen standpunt los laat en kijkt naar meer mogelijkheden dan u ooit maar kon vermoeden.

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en door de jaren heen hebben goochelaars voor het onmogelijke gezorgd, door die simpele- en voor de hand liggende ideetjes uit te werken en mensen plezier en verbazing te schenken. Leuk toch, om eens een keer op een totaal andere manier met dit onderwerp om te gaan?

Nieuwsgierig geworden hoe dat in zijn werk gaat? Schrijf dan in voor BitterBallenBorrel Lansingerland, zodat u die bal gaat waarderen en tevens het ‘balletje’ dat wij nu opgooien gaat begrijpen.

BitterBallenBorrel Lansingerland Magisch Entertainment Bureau magie met een missie

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel Lansingerland kan er, a la Carte, worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

TEAM BitterBallenBorrel Lansingerland

BitterBallenBorrel is powered by beUnited, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland. beUnited organiseert vanuit ruim 20 locaties, jaarlijks, meer dan 300 BitterBallenBorrels voor de zakelijke leden van de beUnited Community. Iedere BitterBallenBorrel op locatie wordt georganiseerd voor en door een team Ambassadeurs, meestal ondernemers rondom de betreffende locatie.

Team BitterBallenBorrel Lansingerland bestaat uit:

Celwin Frenzen

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam
Edwin van Eijk

BitterBallenBorrel MINI carcenter-rotterdam Edwin van Eijk
Naomi Krosenbrink
BitterBallenBorrel wtr tap pnt Naomi Krosenbrink logo


beUnited MemberCard
beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

LAKE HOUSE
Bergse bos dreef 6
2661GN, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is een gloednieuw paviljoen in het Lage Bergse Bos.

Het pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Lake House Rotterdam biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Daarnaast is Lake House Rotterdam een officiële trouwlocatie waar zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest. .

Lake House Rotterdam is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Voor meer informatie download hier onze brochure.

BitterBallenBorrel Lake House Rotterdam

Kaart onbeschikbaar