Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leeuwarden – méér WINST én méér TIJD!

Datum: dinsdag 22 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Grand Café Z, Zaailand 104, 8911 BN Leeuwarden

BitterBallenBorrel Leeuwarden meer winst meer tijd Rene Bos mijncontract.nl

 

BitterBallenBorrel Leeuwarden

BitterBallenBorrel Leeuwarden is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in Grand Cafe Z het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Parkeergarage Zaailand is op korte loopafstand.

Iedere BitterBallenBorrel Leeuwarden nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMA dinsdagBitterBallenBorrel Grand Cafe Z 1,5 meter regelegeving

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + stoel/plaats reinigen + drank halen
17.50 18.15 méér WINST én méér TIJD!
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + stoel/plaats reinigen + drank halen
19.20 19.30 Verloting + Pitch Passie Floral
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhoud) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leeuwarden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Leeuwarden met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW.

 

Pitch Passie Floral – Anneke Douma

Bloemarrangementen en decoratieve objecten

BitterBallenBorrel Passie Floral Anneke Douma

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel Leeuwarden kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu. De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 12,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol! Reserveren kan enkel op de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Leeuwarden wordt  bij Grand Cafe Z georganiseerd in samenwerking met:

Neeltje van den Brand
Evelien Adema-Vis
Haise Bosma
Alida Terpstra
Edwin Schokker
ToNeeltje Logo BitterBallenBorrel poweredby beUnited adema vitaal Evelien Adema Vis BitterBallenBorrel powered by beUnited Wij zijn Pepper Leeuwarden Haise Bosma BitterBallenBorrel by beUnited Tafelpraat Alida Terpstra BitterBallenBorrel ECS Support Edwin Schokker

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij het beUnited Netwerk en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Grand Café Z
Zaailand 104
8911 BN , Leeuwarden

WELKOM BIJ GRAND CAFÉ Z

In het oude waterleiding gebouw, direct aan het Zaailand bevindt zich Grand Café Z. Een gezellig Grand Café voor iedereen. Je kan er koffie drinken, lunchen, werken, borrelen, vergaderen, ontspannen, dineren en vieren.

Daarnaast verhuurt Grand Café Z. diverse zalen, geschikt voor uiteenlopende evenementen van 5 tot 150 personen voor zowel de zakelijke markt als particulier gebruik. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

We ontvangen je graag bij Grand Café Z!

BitterBalleBorrel Grand Cafe Z Leeuwarden powered by beunited

 

Kaart onbeschikbaar