Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden - Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Datum: donderdag 11 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Iris de Bruin (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Autohaag Zeeuw Leiderdorp, Weversbaan 11-12 , 2352BZ Leiderdorp

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Leiden

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Bee Foundation
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” HR LegalVisie
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

BitterBallenBorrel Leiden nieuwjaarsborrel

 

Bee Foundation

‘Meer voedsel voor bijen, hommels en vlinders met Bee Miles van Bee Foundation’… Zet een bij op een bloem en geef haar te eten.Word je er blij van als bijen, hommels en vlinders voldoende kunnen eten?

En word je er blij van dat ze daardoor ook voor jouw eten kunnen zorgen? Voor 25 euro heb je al 5 vierkante meter bijenoase. Op die strook zaait Bee Foundation dan namens jou sterke planten in met een hoge voedingswaarde. Ook investeer je in professioneel beheer, zodat een gezond leefgebied ontstaat. Dat is hoognodig nu 90 procent van agrarisch Nederland voor bijen niet meer geschikt is om te leven. En dat terwijl bijen, hommels en vlinders verantwoordelijk zijn voor 75 procent van ons voedsel.

Wat is er mooier dan de verloren meters terug te winnen? Terwijl je weet dat door een groeiende samenwerking van mensen en bedrijven overal langs het spoor, de weg of het water voedzame bijenweides, bijenbomen en bijendaken verschijnen.

Onze klanten zijn onder meer: Radboud UMC, DutchSpirit, Geobuzz, Stoomtram Hoorn Medemblik, Gemeente Zwijndrecht, Landschapsbeheer Gelderland, Springtij Forum, Triodos Bank, Nicolaas Pierson Foundation, Melvita Honing, De Traay, Stichting Phusis, SBB, IVN.

In 2016 stonden we in de picuture in Happinez, Vrij Nederland, De Correspondent, Trouw en AD.

BitterBallenBorrel Bee Foundation Sonne Copijn

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiderdorp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

HR Legalvisie

HR LegalVisie is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en HR Consultancy. HR LegalVisie is een kantoor dat zich onderscheidt van de klassieke advocatenkantoren en consultancybedrijven.

Dit doordat wij praktische oplossingen aandragen voor complexe problemen. Ons HR advies combineren wij altijd met het arbeidsrecht.  Dit is een unieke combinatie. Dit betekent dat wij altijd streven naar het voorkomen van problemen; bij HR en arbeidsrecht draait het immers altijd om mensen. Bij het geven van HR-advies hebben wij het arbeidsrecht altijd in ons achterhoofd en vice versa. Verder zijn wij oprecht geïnteresseerd in een organisatie en betrokken bij het personeel. Het personeel is en blijft altijd een visitekaartje van een bedrijf.

Wij staan met name middelgrote en kleinbedrijven bij die hulp nodig hebben op het gebied van het arbeidsrecht, en adviseren met name bij de professionalisering van een HR-afdeling en de organisatie.Tot slot staan wij ook met regelmaat werknemers bij die arbeidsrechtelijke hulp nodig hebben.​

BitterBallenBorrel HR legal visie Kim van Berkel

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp wordt georganiseerd in samenwerking met:

Iris de Bruin

Jordi Heilbron

Alan Vinten Annemarie Rijkse 
BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp BitterBallenBorrel Webexx Alan Vinten Jordi Heilbron BitterBallenBorrel Webexx Alan Vinten Jordi Heilbron BitterBallenBorrel KunstAnne.nl Annemarie Rijkse

Locatie

Autohaag Zeeuw Leiderdorp
Weversbaan 11-12
2352BZ , Leiderdorp

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Kia en Ford, voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Autohaag Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Autohaag Zeeuw heeft een eigen Fleet Sales-team voor de zakelijke mark. Het team staat klaar voor al uw mobiliteitsvraagstukken. In het assortiment hebben zij vele modellen met een lage bijtelling, zelfs geheel elektrische auto’s. Ook voor bedrijfswagens kunt u bij hen terecht.

Naast de showrooms heeft Autohaag Zeeuw twee Renault Pro+ centers. Deze zijn bij uitstek ingericht voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben ze een eigen Rent afdeling in Delfgauw voor korte verhuur, een schade- en herstelbedrijf in Den Haag en een eigen verzekeringstak.

Bij Autohaag Zeeuw bent verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en een optimale service. De klant staat altijd centraal, de 320 enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar met klanttevredenheid hoog in het vaandel!

BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Kaart wordt geladen...