Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden - het GroenOord

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Leiden (Stuur mij een e-mail)
Locatie: het GroenOord, Willem de Zwijgerlaan 2a, 2316 GB Leiden

BitterBallenBorrel Leiden oktober 2019

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Netwerken met ballen
17.45 uur Lezing GOOGLE, vriend of vijand?
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Verbeter je image
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

 

GOOGLE,

vriend of vijand?

Online bedrijven kunnen heel veel bezoekers en klanten aantrekken via Google. Via betaalde advertenties of via de gratis zoekresultaten. Maar hoe lang kun je nog gratis verkeer verwachten van Google? Is deze bron van verkeer nog wel een geschikte langetermijnstrategie?

De zoekresultaten veranderen, Google probeert steeds meer direct antwoord te geven op zoekvraag van de consument, zonder de bezoeker kwijt te raken. En dit gaat sneller dan je denkt. Welke invloed heeft dit op je bedrijf?

Wouter van der Meij van  neemt ons mee in de wereld van Google, want is het de “ver-van-je-bed-show”, of zou je hier nu al rekening mee moeten houden? En zo ja, hoe houd je hier rekening mee?

BitterBallenBorrel umbrelum Wouter van der Meij

 

HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Leiden ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

VERBETER JE IMAGE

Breng meer kleur in je leven !

Wil jij ook een spetterende eerste indruk maken? Door middel van kleuranalyse, huidanalyse, image consult en kledingadvies help ik mensen het beste uit zichzelf te halen. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te laten stralen op hun authentieke manier zodat zij meer zelfvertrouwen krijgen en meer succes hebben op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Mijn naam is Milou Raiman.  il je een volgende stap maken in je carrière of meer succes in je bedrijf, daar ga ik jou bij helpen door jou fantastische authentieke uitstraling te creëren.

BitterBallenBorrel Verbeter je image Milou Raiman

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal samengesteld BitterBallenBorrel keuze menu voor een zeer schappelijke prijs, uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

Natafelen beunited diner het groenoord work & play

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Colette Cosijn
Esmeralda de Gruijter
Pancras Pouw
BitterBallenBorrel Colette Cosijn BitterBallenBorrel het Groenoord work & play beUnited BitterBallenBorrel

 

———————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

het GroenOord
Willem de Zwijgerlaan 2a
2316 GB, Leiden

het GroenOord

werken, eten en spelen

Op vijf minuten lopen van station Leiden: het GroenOord. Een flex werkpark die uitnodigt maar ook uitdaagt.

Waar werelden elkaar raken, beïnvloeden en versterken.

Waar je groepsgewijs kunt (eet)vergaderen, focussen, leren en groeien of een time-out kunt ervaren op de skate-ramp.

Waar het gras groener is dan op welke werkplek ook. Werkplekken die werkelijk flexibel zijn. Kom het ontdekken bij het GroenOord!

BitterBallenBorrel het Groenoord work & play

Kaart wordt geladen...