Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden - het GroenOord

Datum: donderdag 05 maart 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Leiden (Stuur mij een e-mail)
Locatie: het GroenOord, Willem de Zwijgerlaan 2a, 2316 GB Leiden

BitterBallenBorrel Leiden hoer bereik je een miljoenen publiek Stephanie Aukes

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing BEREIK een MILJOENEN publiek
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch 1; STEYLISH

19.30 uur Pitch 2; Harteveld Trainingen
20.00 uur Afsluiting

 

 

Van best bewaard geheim naar bloeiende business

Bereik een miljoenenpubliek met publiciteit in de media

Heb je soms het gevoel dat je het best bewaarde geheim van jouw branche bent? Zichtbaarheid is essentieel om je business te laten groeien. Met publiciteit in de media, zoals in de krant, een (online) magazine, op de radio of televisie, bereik je een miljoenenpubliek. Publiciteit zorgt ervoor dat je geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwt bij je ideale klant, medewerker en stake holder. Je bouwt direct expertstatus waardoor je veel sneller en gemakkelijker klanten aantrekt.

Wil jij de go-to-business van jouw markt zijn? Kom dan naar de lezing van PR-expert Stephanie Aukes. Zij deelt PR-strategieën die ervoor zorgen dat je op grote schaal zichtbaar wordt zodat je in no-time van een best bewaard geheim naar een bloeiende business groeit.

Over Stephanie Aukes

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR-strateeg en media coach. Zij helpt MKB-ondernemers, marketingmanagers, CEO’s en vakexperts al meer dan 15 jaar met PR en free publicity. Dankzij haar bewezen Supastar formule verschijnen haar klanten regelmatig bij media als RTL Nieuws, Telegraaf, NRC, LINDA, BNR en Elsevier. De media-aandacht helpt haar klanten aan veel meer naambekendheid, expertstatus en sales.

 

BitterBallenBorrel Leiden SUPASTAR PR public relations Stephanie Aukes

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij de volgende BitterBallenBorrel Leiden ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– max 5 minuten live pitch tijdens de volgende borrel.

 

Pitch 1; STEYLISH

videoproducties op maat

Wij bij STEYLISH zijn er om voor u videoproducties op maat te maken. Dit doen wij door middel van professionele producties in combinatie met een persoonlijke touch, zodat uw video naadloos bij uw wensen aansluit. Stefan Bechan zal tijdens de pitch duiden wat STEYLISH is, “wie zij zijn” of hoe zij jou het beste van dienst kunnen zijn.

 

BitterBallenBorrel Leiden STEYLISCH Stefan Bechan

 

Pitch 2; Harteveld Trainingen

geeft kleur aan uw team!

BitterBallenBorrel Riet Harteveld trainingen

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Leiden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Melvin Verboom
Alex van Zanten
Esmeralda de Gruijter
Stefan Bechan
BitterBallenBorrel Dutch Assets Group DAG Melvin Verboom BitterBallenBorrel Zeker van Zanten Alex van Zanten BitterBallenBorrel het Groenoord work & play BitterBallenBorrel Steylish stefan bechan

———————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

het GroenOord
Willem de Zwijgerlaan 2a
2316 GB, Leiden

het GroenOord

werken, eten en spelen

Op vijf minuten lopen van station Leiden: het GroenOord. Een flex werkpark die uitnodigt maar ook uitdaagt.

Waar werelden elkaar raken, beïnvloeden en versterken.

Waar je groepsgewijs kunt (eet)vergaderen, focussen, leren en groeien of een time-out kunt ervaren op de skate-ramp.

Waar het gras groener is dan op welke werkplek ook. Werkplekken die werkelijk flexibel zijn. Kom het ontdekken bij het GroenOord!

BitterBallenBorrel het Groenoord work & play

Kaart wordt geladen...