Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden – De Menselijke Maat

Datum: donderdag 10 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Leiden (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Het Virtuorium, Breestraat 51, 2311 CJ Leiden

BtterBallenBorrel Leiden De Menselijke Maat

 

 

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel Leiden is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Het Virtuorium het nuttige met het (sportieve virtuele) aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren op de parkeerplaats aan de andere kant vd weg is gratis. Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA 10 september as.

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halenHet virtuorium virtual reality experience BitterBallenBorrel Leiden
17.50 18.15 De Menselijke Maat
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

De Menselijke Maat

Samenwerken doe je niet alleen

Klimaatcrisis, corona crisis, stikstof crisis, we grossieren in de crises maar zien weinig oplossingen…Vaak worden er zelfs oplossingen opgezet en vervolgens afgeschoten, zoals met biomassa. Het verschil zit hem in ‘de menselijke maat’, hoe gebruiken, begrijpen en zetten we technologie in bij crisisbeheersing? Wat is er nu al voor handen? Waar zit de kracht van het KB en MKB?

In 25 minuten zal Igor Wortel van PHALANXES een aantal perspectieven en oplossingen laten zien. Samen met beUnited heeft hij voor het MKB het Diamond concept ontwikkeld. Samenwerken doe je immers niet alleen!

Igor Wortel

Als mijningenieur probeert Igor Wortel vanuit de historie en de geologie het resultaat van soms miljoenen jaren te verklaren tot in het allerkleinste detail en daar een optimaal proces op af te stemmen. Iedere stap in het proces telt, heeft invloed op het eindresultaat en zal dus het (mijnbouw)algoritme beïnvloeden. Vanuit die achtergrond en detailniveau kijkt Igor naar omgevingen.

Hij probeert de historie te herleiden op basis van data, analyse en daar de nieuwste technologie op toe te passen. De juiste PHALANX samen te stellen. Dus heb je vragen of nieuwe, digitale technologie? Zoek je naar toepasbaarheid van data in je dagelijks werk? Wil je weten wanneer welke vorm van artificiële intelligentie wat toe kan voegen? Reserveer en kom langs.

BitterBallenBorrel powered by beUnited development Diamond Phalanxes

 

PITCH HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Leiden ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel Leeuwarden kan er worden nagetafeld tijdens het diner bij de buren. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Leden op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol! LET OP | Reserveren kan enkel hier op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Leiden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wim Verveen Alex van Zanten
BitterBallenBorrel MindstormLab Wim Verveen Het virtuorium virtual reality experience BitterBallenBorrel Leiden BitterBallenBorrel Zeker van Zanten Alex van Zanten

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Het Virtuorium
Breestraat 51
2311 CJ , Leiden

Het Virtuorium in Leiden biedt een deur naar een andere wereld.

Een wereld waar je jezelf kunt zijn. Je kunt ontspannen of juist inspannen. Je geest verrijken of je lichaam testen. Doe mee aan een competitie en wees de winnaar. Of laat jezelf meegaan in de golven van een warme zee op zoek naar walvissen. Trotseer de hoogte of de diepte.

Het Virtuorium geeft je een nieuwe wereld om te verkennen, je vrienden beter te leren kennen maar bovenal jezelf.

Loop langs of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar.

Het virtuorium virtual reality experience BitterBallenBorrel Leiden

Kaart onbeschikbaar