Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lelystad - Zeilschip Bounty

Datum: dinsdag 15 augustus 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Zeilschip Bounty, Bataviahaven, 8242 KG Lelystad

BitterBallenBorrel Lelystad

BitterBallenBorrel Lelystad is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers werkzaam in Lelystad e.o.

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op > 25 B2B locaties. Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij een van de BitterBallenBorrels in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Lelystad Zeilschip Bounty

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
THE STORY CORNER
– Verloting “Het Bedrijf”
de Saté Keet

20.00 uur Afsluiting

 

– Mindclips Media gaat die dag opnames van BitterBallenBorrel Lelystad maken –

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

THE STORY CORNER

The Story Corner levert graag een mooi verhaal. De naam zegt het al ‘The Story Corner’. In deze hoek worden verhalen verteld. Verhalen vertellen, of ‘Storytelling‘,  is onze specialiteit. ‘Storytelling‘ is een redelijk nieuw begrip. Het is te definiëren als ‘het overbrengen van een boodschap’.

Of dit nu in het Engels, Nederlands of gewoon in vrije spreektaal is, het is onze passie om een mooi verhaal in beeld te brengen. Wij zijn zeer flexibel in onze diensten en onze klanten zijn daarom ook zeer variabel. Zo schrijven wij voor bedrijven, zelfstandig ondernemers, studenten, artiesten en zelfs voor de gewone burger die bijvoorbeeld zijn geliefde wilt verassen op zijn trouwdag met een mooi gedicht!

BitterBallenBorrel The story corner jesse jeremy

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel Lelystad is een kosteloze kans om het bedrijf in de picture te zetten. Iedere borrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende BitterBallenBorrel Lelystad.

 

de Saté Keet

Heerlijke , ambachtelijk Saté, in een leuke keet, houtskool bbq gebakken. Voor thuis, feestjes, bedrijfsfeesten, trouwerijen en meer….dat is de Saté Keet.

de Saté Keet is een tot een ludieke ‘satay lounge’ food trailer omgebouwde container is omgebouwd, die het straatbeeld opvrolijkt en zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Wij maken de saté leuker, meer ongedwongen, avontuurlijker en vaak ook lekkerder dan in een restaurant.

Het is een pop-up constructie, de trailer van de Saté Keet popt op daar waar de mensen zijn en de gezelligheid heerst in binnen- en buitenland. Wij als street food ondernemers focussen ons op de kwaliteit van ons product, dit is onze eigen niche waarin we streven naar het aanbieden van de beste kwaliteit van ons product. Door de focus op ons product spelen zaken als duurzaamheid, specialisme, ambachtschap en creativiteit een hoofdrol.

BitterBallenBorrel Sate Keet Almere

15 augustus is de Saté Keet aanwezig bij BitterBallenBorrel Lelysyad

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

Mindclips Media

BitterBallenBorrel Mindclips media

Wij zijn Melvin Meijer en Rowan Sabandar, videografen bij Mindclips Media. Mindclips Media is een media bedrijf dat bedrijfsfilms, instructiefilms en promotievideo’s aanbied. Onze persoonlijke aanpak van de projecten geeft u altijd het gewenste resultaat. Kortom u vraagt wij draaien!

15 augustus schieten wij voor een promofilm over BitterBallenBorrel Lelystad, het eindresultaat zullen we presenteren tijdens de borrel van september!

 

Bereikbaarheid

Zeilschip Bounty is zowel over het water, de weg als met openbaar vervoer zeer goed te bereiken

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Lelystad neemt u stadsbus 3 die u ieder half uur en in 10 minuten naar de eindhalte Batavia Stad brengt. De bushalte bevindt zich direct voor het NS station. Voor het reisschema zie www.9292.nl en de website van Arriva, www.arriva.nl.

Parkeren

Routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid, de VOC garage (Bataviaplein 60, 8242 PA Lelystad).

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Lelystad wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Lelystad.

Alex van Klaveren

Nawien Mahangoe Kasia Verploegh Maikel Boldewijn
BitterBallenBorrel Zeilschip Bounty Lelystad BitterBallenBorrel AMAR solutions Nawien Mahangoe BitterBallenBorrel dissim design kasia verploegh BitterBallenBorrel Zeilschip Bounty Lelystad

Locatie

Zeilschip Bounty
Bataviahaven
8242 KG , Lelystad

Zoekt u een unieke vergaderlocatie, waarbij u tevens met uw collega’s er even tussenuit zou willen? Maar wel om de puntjes op de ‘i’ te zetten, de neuzen gelijk te zetten en om spijkers met koppen te slaan?

Genoeg van de muffe vergaderruimtes in kantoorgebouwen, of de droge airco ruimtes van hotels en restaurants? De hele dag vergaderen terwijl u ziet dat het buiten prachtig weer is. Bespaar u deze frustraties en zorg dat u zich 100% kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Rust, ruimte en frisse lucht.

In combinatie met de sfeer van een zeilschip biedt Zeilschip Bounty, u dé inspirerende omgeving die u nodig heeft voor een vergadering.Ontspannen sfeer, neutraal terrein en zeilgenot. Het zorgt dat knopen eerder doorgehakt kunnen worden. Een vergadering wordt zo nog effectiever.

U kunt met 50 mensen gemakkelijk beneden deks vergaderen, daarnaast is het ook mogelijk om buiten te zitten.

BitterBallenBorrel Zeilschip Bounty Lelystad

Kaart wordt geladen...