Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lelystad - Zeilschip Bounty

Datum: dinsdag 19 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Zeilschip Bounty, Bataviahaven, 8242 KG Lelystad

BitterBallenBorrel Lelystad

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Lelystad Zeilschip Bounty

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Strategisch Netwerken 
– Verloting “Het Bedrijf”
– vanaf 18.00 uur de Saté Keet

20.00 uur Afsluiting

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.
BitterBallenBorrel Strategisch Netwerken

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel Lelystad is een kosteloze kans om het bedrijf in de picture te zetten. Iedere borrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende BitterBallenBorrel Lelystad.

 

de Saté Keet

Heerlijke , ambachtelijk Saté, in een leuke keet, houtskool bbq gebakken. Voor thuis, feestjes, bedrijfsfeesten, trouwerijen en meer….dat is de Saté Keet.

de Saté Keet is een tot een ludieke ‘satay lounge’ food trailer omgebouwde container is omgebouwd, die het straatbeeld opvrolijkt en zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Wij maken de saté leuker, meer ongedwongen, avontuurlijker en vaak ook lekkerder dan in een restaurant.

Het is een pop-up constructie, de trailer van de Saté Keet popt op daar waar de mensen zijn en de gezelligheid heerst in binnen- en buitenland. Wij als street food ondernemers focussen ons op de kwaliteit van ons product, dit is onze eigen niche waarin we streven naar het aanbieden van de beste kwaliteit van ons product. Door de focus op ons product spelen zaken als duurzaamheid, specialisme, ambachtschap en creativiteit een hoofdrol.

BitterBallenBorrel Sate Keet Almere

19 september is de Saté Keet aanwezig bij BitterBallenBorrel Lelystad

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

Bereikbaarheidvoc-garage-bataviahaven-lelystad

Zeilschip Bounty is zowel over het water, de weg als met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Lelystad neemt u stadsbus 3 die u ieder half uur en in 10 minuten naar de eindhalte Batavia Stad brengt. De bushalte bevindt zich direct voor het NS station. Voor het reisschema zie www.9292.nl en de website van Arriva, www.arriva.nl.

Parkeren

Routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid, de VOC garage (Bataviaplein 60, 8242 PA Lelystad).

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Lelystad wordt georganiseerd in samenwerking met:

Alex van Klaveren

 Maikel Boldewijn Kasia Verploegh Nawien Mahangoe
BitterBallenBorrel zeilschip Bounty beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel dissim design kasia verploegh BitterBallenBorrel AMAR solutions Nawien Mahangoe

Locatie

Zeilschip Bounty
Bataviahaven
8242 KG , Lelystad

Zoekt u een unieke vergaderlocatie, waarbij u tevens met uw collega’s er even tussenuit zou willen? Maar wel om de puntjes op de ‘i’ te zetten, de neuzen gelijk te zetten en om spijkers met koppen te slaan?

Genoeg van de muffe vergaderruimtes in kantoorgebouwen, of de droge airco ruimtes van hotels en restaurants? De hele dag vergaderen terwijl u ziet dat het buiten prachtig weer is. Bespaar u deze frustraties en zorg dat u zich 100% kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Rust, ruimte en frisse lucht.

In combinatie met de sfeer van een zeilschip biedt Zeilschip Bounty, u dé inspirerende omgeving die u nodig heeft voor een vergadering.Ontspannen sfeer, neutraal terrein en zeilgenot. Het zorgt dat knopen eerder doorgehakt kunnen worden. Een vergadering wordt zo nog effectiever.

U kunt met 50 mensen gemakkelijk beneden deks vergaderen, daarnaast is het ook mogelijk om buiten te zitten.

BitterBallenBorrel Zeilschip Bounty Lelystad

Kaart wordt geladen...