Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Lelystad - Zeilschip Bounty

Datum: dinsdag 21 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Zeilschip Bounty, Bataviahaven, 8242 KG Lelystad

BitterBallenBorrel Lelystad

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Lelystad Zeilschip Bounty

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Een inspirator met impact! – Ismael Oudeman
19.00 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Een inspirator met impact

Ismael Oudeman is niet op de hoop te vegen bij `die andere` motiverende sprekers, integendeel.

Op geheel eigen wijze en eigenwijs brengt hij een verhaal als een spiegel. Of het nu de koffiedame of de CEO is, de student of de filosoof, Ismael weet telkens net die snaar te raken die nodig is om het levensvuur van de aanhoorders aan te wakkeren.

Met een lach, en soms een traan, puttend uit eigen ervaring of de actualiteit weet hij in zijn spreken mensen echt te te boeien.

Geen spraakwaterval vol rollende oneliners, geen uitgemolken thema`s maar op maat samengestelde motivatie gesprekken naar een groep, of in persoonlijke sfeer.

Moeiteloos weet Ismael zijn publiek doelgericht te motiveren, en ook zeker te inspireren. In verstaanbare klare taal, met hier en daar een moment van overwogen stilte zet hij je telkens weer aan het denken, en geeft je een handvat waar nodig.

Ismael is een positieve realist, zakenman, gezinsman, en een goedlachse veertiger, zijn passie is niet gekopieerd, noch een flauw aftreksel van…. Ismael is van nature een unieke motivator en inspirator, en een algeheel fijn mens.

Een inspirator met impact!

BitterBallenBorrel Ismael Oudeman Een inspirator met impact

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel Lelystad is een kosteloze kans om het bedrijf in de picture te zetten. Iedere borrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende BitterBallenBorrel Lelystad,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende BitterBallenBorrel Lelystad.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

BereikbaarheidBitterBallenBorrel lelystad ligplaatsen Bounty

Zeilschip Bounty ligt op ligplaats 1, aan de kop van Bataviahaven Lelystad (zie kaart links) en is zowel over het water, de weg als met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

 

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Lelystad neemt u stadsbus 3 die u ieder half uur en in 10 minuten naar de eindhalte Batavia Stad brengt. De bushalte bevindt zich direct voor het NS station. Voor het reisschema zie www.9292.nl en de website van Arriva, www.arriva.nl.

 

Parkeren

Routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid, de VOC garage (Bataviaplein 60, 8242 PA Lelystad).

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Lelystad wordt georganiseerd in samenwerking met:

Alex van Klaveren

 Maikel Boldewijn Kasia Verploegh Nawien Mahangoe
BitterBallenBorrel zeilschip Bounty beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel dissim design kasia verploegh BitterBallenBorrel AMAR solutions Nawien Mahangoe

Locatie

Zeilschip Bounty
Bataviahaven
8242 KG , Lelystad

Zoekt u een unieke vergaderlocatie, waarbij u tevens met uw collega’s er even tussenuit zou willen? Maar wel om de puntjes op de ‘i’ te zetten, de neuzen gelijk te zetten en om spijkers met koppen te slaan?

Genoeg van de muffe vergaderruimtes in kantoorgebouwen, of de droge airco ruimtes van hotels en restaurants? De hele dag vergaderen terwijl u ziet dat het buiten prachtig weer is. Bespaar u deze frustraties en zorg dat u zich 100% kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Rust, ruimte en frisse lucht.

In combinatie met de sfeer van een zeilschip biedt Zeilschip Bounty, u dé inspirerende omgeving die u nodig heeft voor een vergadering.Ontspannen sfeer, neutraal terrein en zeilgenot. Het zorgt dat knopen eerder doorgehakt kunnen worden. Een vergadering wordt zo nog effectiever.

U kunt met 50 mensen gemakkelijk beneden deks vergaderen, daarnaast is het ook mogelijk om buiten te zitten.

BitterBallenBorrel Zeilschip Bounty Lelystad

Kaart wordt geladen...