Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Oss - Food Loods

Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Oss (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Food Loods, Angelenweg 77, 5349TA Oss

 

BitterBallenBorrel Oss

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Oss Food Loods

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur ACHTERBLIJVEN is VERLIEZEN!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur FiTNEZZplaza
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner verzorgt door Brasserie L’ église

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

ACHTERBLIJVEN is VERLIEZEN!

Moeite met het werven en behouden van goed personeel en klanten? Of.. je groei stagneert, processen en ontwikkelingen lopen niet lekker (en je weet dat het anders moet en kan), maar tijd om dit probleem aan te pakken is er niet? Slecht nieuws.

In dit scenario stormt je concurrent je vandaag nog voorbij (als hij dat niet al onopgemerkt heeft gedaan). Begin met knopen doorhakken! Maak keuzes! Je bent slim zat en weet diep van binnen echt wel wat er moet veranderen.

Marco van Gils geeft je daarom gratis handvatten en inspiratie om jouw probleem direct op te lossen. Onze mix voor resultaat: psychologie x (strategie + realisatie) = innovatieve slagkracht. Ga voor goud!

BitterBalleBorrel Future Pirates Marco van Gils

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Oss met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

FiTNEZZplaza

FiTNEZZplaza is een sportschool waar je leert sporten op te nemen in je wekelijkse ritme.

De meeste mensen weten dat voldoende sporten (volgens de gezondheidsraad 150 minuten in de week + spierversterkende oefeningen) de algemene gezondheid significant verbetert. Je bent minder ziek en presteert beter wanneer je voldoende per week sport. Echter ongeveer de helft van de bevolking sport niet of veel te weinig.

FiTNEZZplaza helpt ‘sporters’, ‘niet sporter’ en ‘werknemers/werkgevers’ om veilig en verantwoord hun conditie op niveau te brengen en te houden. Bij FiTNEZZplaza is de kans dat mensen duurzaam in beweging komen en blijven groot en het streven is om hier de grootste in te zijn en blijven, tegen een betaalbare prijs.

Hiervoor maken we gebruik van ruim 80 groepslessen, meest geavanceerde kracht en cardio apparatuur en een brede kennis en vaardigheden op het gebied van sporten, voeding en mentale kracht.

BitterBallenBorrel Fitnezzplaza Milton van Haren

 

Natafelen

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Het beUnited Diner wordt 12 juni verzorgt door Brasserie L’ église.

Brasserie L’ église heeft een Europeese keuken, van iets lekkers bij de koffie, een borrelhap en lunchspecials tot een volwaardig driegangen-diner. Brasserie L’ église is de gezelligste culinaire ontmoetingsplaats van de regio!

Menu 

Duo de Cochon

Langzaam gegaard varkenswangetje met een speenvarkenkoteletje in een jus van lenteui en
zongedroogde tomaat. Met groene asperges van de grill.

Caramel et sel

Caramel-zeezout parfait met merenque en vlokken van tony’s chocolonely

Reserveren

De prijs van het menu is € 19.95 per persoon. Deelname kan alleen via reservering, er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel via bij info@euromeatoss.nl!

beUnited diner brasserie l eglise

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via oss@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Oss wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Marlou Zwiers
BitterBallenBorrel Food Loods Oss Marlou Jongenelen
 John Habes
BitterBallenBorrel John Habes
Ghislaine Monchen
BitterBallenBorrel Wijn van Cave Oss
Herman Smit
BitterBallenBorrel Herman Smit Bespaarmannetje

 

Locatie

Food Loods
Angelenweg 77
5349TA , Oss

 

Kaart wordt geladen...