Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel West-Brabant - Boerderij de Zellebergen

Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team West-Brabant (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Boerderij de Zellebergen, West-Vaardeke 69, 4731 MB Oudenbosch

BitterBallenBorrel West-Brabant

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel West-Brabant

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Een inspirator met impact
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Smile
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Een inspirator met impact

Ismael Oudeman is niet op de hoop te vegen bij `die andere` motiverende sprekers, integendeel.

Op geheel eigen wijze en eigenwijs brengt hij een verhaal als een spiegel. Of het nu de koffiedame of de CEO is, de student of de filosoof, Ismael weet telkens net die snaar te raken die nodig is om het levensvuur van de aanhoorders aan te wakkeren.

Met een lach, en soms een traan, puttend uit eigen ervaring of de actualiteit weet hij in zijn spreken mensen echt te te boeien.

Geen spraakwaterval vol rollende oneliners, geen uitgemolken thema`s maar op maat samengestelde motivatie gesprekken naar een groep, of in persoonlijke sfeer.

Moeiteloos weet Ismael zijn publiek doelgericht te motiveren, en ook zeker te inspireren. In verstaanbare klare taal, met hier en daar een moment van overwogen stilte zet hij je telkens weer aan het denken, en geeft je een handvat waar nodig.

Ismael is een positieve realist, zakenman, gezinsman, en een goedlachse veertiger, zijn passie is niet gekopieerd, noch een flauw aftreksel van…. Ismael is van nature een unieke motivator en inspirator, en een algeheel fijn mens.

Een inspirator met impact!

BitterBallenBorrel Ismael Oudeman Een inspirator met impact

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

SMILE 

There is another way…….to Look Better and Feel Better……..

Als je het goed beschouwt zijn er 4 essentiële dingen in het leven die je laten stralen, die ervoor zorgen dat je met een glimlach je bed uitstapt en hopelijk ook met die smile er weer induikt…….

– gezondheid
– tijd
– inkomen
– liefde

Het is de kunst om de balans hierin te vinden. Uit eigen ervaring zal Arno aangeven wat er veranderde in zijn leven, waarom hij bepaalde keuzes maakte, hoe hij hier op dit moment nu in staat en wat dit voor u zou kunnen betekenen.

Het leven is als een kleurboek……, je moet wel alleen zelf de potloden pakken……..

BitterBallenBorrel SMILE  There is another way.......to Look Better and Feel Better........ Arno van Oosterhout

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via westbrabant@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

Team BitterBallenBorrel West-Brabant bestaat uit:

Marcel Pieterman
BitterBallenBorrel PMC Groep Marcel Pieterman
Lizette de Vries
BitterBalenBorrel Talentvertaler Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Boerderij de Zellebergen
Allard Hahn
BitterBallenBorrel Mooi Stoer Allard Hahn
Sandra Prinsen
BitterBallenBorrel Prinsen begeleiding & Advies

Locatie

Boerderij de Zellebergen
West-Vaardeke 69
4731 MB, Oudenbosch

Bent u op zoek naar een team-activiteit op een boerderij? Dan bent u bij Boerderij de Zellebergen (tot 2007 een aardappelboerderij met weilanden voor kleinvee) in de omgeving tussen Roosendaal en Breda aan het juiste adres.

Teambuilding
Boerderij De Zellebergen kreeg vanaf 2007, na ingrijpende verbouwingen, een nieuwe invulling: een uniek opleidingscentra met de romantiek van het idyllische boerenleven, uitgebreid met outdoor en teamactiviteiten.

Vergaderen 
Bent u op zoek naar een unieke meeting ruimte of wilt u effectief vergaderen op de boerderij (max 50 personen). Waarin de deelnemers gericht zijn op samenwerking? Boerderij De Zellebergen biedt verschillende mogelijkheden.

Overnachten
Ons hotel heeft grote 2 persoons hotelkamers met luxe badkamer met badjassen & handdoeken. De bedden zijn van superieure kwaliteit omdat we een gezonde nachtrust erg belangrijk vinden. BitterBallenBorrel Boerderij de Zellebergen

Kaart wordt geladen...