Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - Worldhotel Wings Rotterdam

Datum: donderdag 21 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Kroonen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Worldhotel Wings Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in de sportbar van Worldhotel Wings Rotterdam het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Rotterdam Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Een inspirator met impact!
– Verloting “Het Bedrijf”
– Het bedrijf Happy KidsCare

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Een inspirator met impact

Ismael Oudeman is niet op de hoop te vegen bij `die andere` motiverende sprekers, integendeel.

Op geheel eigen wijze en eigenwijs brengt hij een verhaal als een spiegel. Of het nu de koffiedame of de CEO is, de student of de filosoof, Ismael weet telkens net die snaar te raken die nodig is om het levensvuur van de aanhoorders aan te wakkeren.

Met een lach, en soms een traan, puttend uit eigen ervaring of de actualiteit weet hij in zijn spreken mensen echt te te boeien.

Geen spraakwaterval vol rollende oneliners, geen uitgemolken thema`s maar op maat samengestelde motivatie gesprekken naar een groep, of in persoonlijke sfeer.

Moeiteloos weet Ismael zijn publiek doelgericht te motiveren, en ook zeker te inspireren. In verstaanbare klare taal, met hier en daar een moment van overwogen stilte zet hij je telkens weer aan het denken, en geeft je een handvat waar nodig.

Ismael is een positieve realist, zakenman, gezinsman, en een goedlachse veertiger, zijn passie is niet gekopieerd, noch een flauw aftreksel van…. Ismael is van nature een unieke motivator en inspirator, en een algeheel fijn mens.

Een inspirator met impact!

BitterBallenBorrel Ismael Oudeman Een inspirator met impact

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Happy KidsCare

Happy KidsCare is gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen waarbij problematiek aanwezig is voortkomend uit de diagnose AD(H)D en ASS.

Door middel van gedrag vertellen kinderen een verhaal. Dit verhaal is vaak niet te begrijpen voor ouders en betrokkenen. Happy KidsCare begrijpt het verhaal en spreekt dezelfde taal als het kind. Happy KidsCare bouwt een brug tussen het kind en de betrokkenen, zodat er (weer) meer begrip ontstaat.

In een ontspannen omgeving worden kinderen begeleid, zodat ze spelenderwijs nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Happy KidsCare biedt logeerbegeleiding, ambulante begeleiding en groepsbegeleiding aan. Samenwerken is een pré. Daarom organiseert Happy KidsCare voor ouders & betrokkenen jaarlijks activiteiten zoals; het vader & zoon weekend, coach je kind training & een event voor het hele gezin.

Gun jezelf een happy life ondanks en misschien juist wel dankzij een diagnose! Je hoeft het niet alleen te doen. Voor elkaar & met elkaar!

BitterBallenBorrel Happy Kids Care

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis in de parkeergarage van Worldhotel Wings Rotterdam

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Mirjam Smit
BitterBallenBorrel KS connect
Dave Schardijn
BitterBallenBorrel Worldhotel Wings Rotterdam
Hans Zoon
Jeannette Zoon

BitterBallenBorrel Zoon Marketing

Joël Mohangoo
BitterBallenBorrel webmobix

2017 Video BitterBallenBorrel Rotterdam © De Film Makelaar. 

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP, Rotterdam

Worldhotel Wings Rotterdam is Vergaderen in Stijl

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten bestaan uit maar liefst 38 zalen en board rooms variërend in grootte.

Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar, in de multifunctionele banquet hal van 900 m² kunt u tot 1000 gasten ontvangen. Het uitzicht vanuit het Auditorium met 152 bioscoopstoelen is grandioos.

Daarnaast bieden zij een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian boardroom met karaoke installatie, een Kick-off room,video conferencing een Rooftop Winebar met verwarmd terras en/of eene Sportsbar met maar liefst 18 televisieschermen?

Worldhotel Wings Rotterdam heeft 479 inpandige parkeerplaatsen en 4 parkeerboxen. Alles onder 1 dak!

BitterBallenBorrel Worldhotel Wings Rotterdam

Kaart wordt geladen...