Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - Worldhotel Wings Rotterdam

Datum: donderdag 23 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Kroonen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Worldhotel Wings Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in de sportbar van Worldhotel Wings Rotterdam het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

BitterBallenBorrel Rotterdam Pancras Pouw

PROGRAMMA

 

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Benefits for kids
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Het bedrijf 2WeeksAhead
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

– Demonstratie en try-out van de Stoelmassage met bamboe –

 

Netwerken met ballen

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Stoelmassage met bamboe

Medewerkers die blaken van gezondheid, die lekker in hun vel zitten en die zich goed kunnen focussen. Dit is mogelijk ! Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van stoelmassage bij bedrijven. Dat is een prettige massage gericht op de drukpunten van de energiebanen in het lichaam. De massage wordt uitgevoerd op een ergonomische stoel, door de kleding heen.

Met de bamboe-stoelmassage kom je nog dieper in het weefsel en worden blokkades weggenomen.  Een bamboe-stoelmassage heeft een heel mooi natuurlijk aspect en werkt dieper in op de spieren en bloedsomloop. Het geeft de stoelmasseur de mogelijkheid om fricties te geven met de bamboe stokken waardoor zeer gericht wordt gewerkt.

Wilt u de stoelmassage opnemen in uw  arbo-gezondheidsbeleid, dan kunt u bij de belastingdienst navraag doen over een werkkosten regeling.

BitterBallenBorrel Groen Wellness Loes Groen bamboe massage

 

Benefits for kids

BforYou bestaat als private non-profit organisatie 15 jaar. Onze kerntaak is het koppelen van kinderen uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis aan een mentor. Een groep kinderen kan zich, ook vanwege hun omgeving, onvoldoende ontwikkelen en bewust worden van hun talent.

Mentor

Een mentor geeft een kind ‘net dat duwtje in de rug’ te geven waardoor diens horizon verbreed kan worden. Maar ook jij als mentor krijgt de kans om buiten jouw eigen (leef-) wereld te stappen, meer te ontdekken en een sterke vriendschapsband op te bouwen!  Een mentor is een rolmodel en geeft gedurende 1 jaar, 2 x per maand, aandacht aan een kind.De situatie is op dit moment, dat veel jongetjes worden aangemeld waar het goed voor zou zijn als die een mannelijke mentor krijgen.

BForYou werft mentoren voornamelijk onder gepensioneerden, het bedrijfsleven en onder studenten. BitterBallenBorrel is voor BForYou een uitstekende gelegenheid om onze mentorprogramma’s onder de aandacht te brengen. Wellicht dat u geïnteresseerd raakt om mentor te willen en kunnen worden van een van onze leuke mentees. Maar ook een andere vorm van steun is welkom.

BitterBallenBorrel Benefits For Kids stichting Bforyou mentor

Filmpjes

Stichting BforYou werkt al jaren samen met een aantal bedrijven zoals Robeco, Rabobank, Woonstad en het Havenbedrijf. Voor een indruk staan onder twee filmpjes. In het eerste filmpje vertelt Porsche Centrum Rotterdam over haar bijdrage aan BForYou. In het tweede filmpje delen een mentor en zijn mentee hun ervaringen. Beide filmpjes mogen uiteraard gedeeld worden met anderen.

    

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

2WeeksAhead

2WeeksAhead is uw consultant voor HR-vraagstukken. Wij leveren maatwerk binnen een breed spectrum aan HR-facetten.

Van het op orde brengen van de (administratieve)basis tot aan het opstellen van een compleet HR-beleid. Daarbij bezitten wij de expertise die u nodig heeft om uw HR-dienstverlening naar een nóg hoger plan te tillen.

Onze aanpak kenmerkt zich door maatwerk, persoonlijk en kwaliteit.

BitterBallenBorrel 2weeksahead Jaco de Leede

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis in de parkeergarage van Worldhotel Wings Rotterdam

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Mirjam Smit
BitterBallenBorrel KS connect
Dave Schardijn
BitterBallenBorrel Worldhotel Wings Rotterdam
Hans Zoon
Jeannette Zoon

BitterBallenBorrel Zoon Marketing

Joël Mohangoo
BitterBallenBorrel webmobix

2017 Video BitterBallenBorrel Rotterdam © De Film Makelaar. 

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP, Rotterdam

Worldhotel Wings Rotterdam is Vergaderen in Stijl

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten bestaan uit maar liefst 38 zalen en board rooms variërend in grootte.

Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar, in de multifunctionele banquet hal van 900 m² kunt u tot 1000 gasten ontvangen. Het uitzicht vanuit het Auditorium met 152 bioscoopstoelen is grandioos.

Daarnaast bieden zij een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian boardroom met karaoke installatie, een Kick-off room,video conferencing een Rooftop Winebar met verwarmd terras en/of eene Sportsbar met maar liefst 18 televisieschermen?

Worldhotel Wings Rotterdam heeft 479 inpandige parkeerplaatsen en 4 parkeerboxen. Alles onder 1 dak!

BitterBallenBorrel Worldhotel Wings Rotterdam

Kaart wordt geladen...