Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 20 september 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Kroonen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om vij RoomMate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Rotterdam RoomMate Bruno

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur ‘Strategisch Samenwerken’ – Jacob van Hoek
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Brighterfuture4u
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

‘Strategisch Samenwerken’

 SAMEN KOM JE VERDER!

Vandaag de dag is het als ondernemer haast onmogelijk om alles alleen voor elkaar te krijgen. Samenwerken is niet alleen een must… samen kom je ook veel verder.

Maar samenwerken is niet altijd eenvoudig. Wat is het doel van de samenwerking? En wat is het gezamenlijke fundament van de samenwerking? Is dat omdat je hetzelfde vak deelt? Of omdat je samen dezelfde markt wil benaderen? Zijn er nog andere zaken waarop je een samenwerking kan bouwen?

De lezing ‘Strategisch Samenwerken’ geeft antwoord op deze vragen en reikt je gereedschap aan om zo’n samenwerking aan te gaan. Na deze korte maar krachtige uiteenzetting kan je – onder het genot van een drankje en een bitterbal – direct aan de slag met samenwerken. Want samen kom je verder!

BitterBallenBorrel Life Designer Jacob van Hoek

Jacob van Hoek is een man die nog wel eens iets vindt, energiek & nieuwsgierig. Door vragen te stellen maakt hij je wakker, zodat je kan beginnen met dromen. Een ‘Life Designer’ die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Die met het gedachtegoed van de strategie-met-ballen-methode – “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” – onderweg is om de wereld te veroveren met movefullness. Te pas en te onpas doet hij dingen, maar wel altijd in beweging om te ervaren hoe het is om (zo) licht mogelijk te leven. Een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een docent met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

BRIGHTERFUTURE4U

ONTDEK ROTTERDAM ANDERS DAN ANDERS

Met Brighterfuture4u willen wij Rotterdam en dan met name Rotterdam-Zuid nóg meer op de kaart zetten. Rotterdam is booming, staat heel hoog genoteerd op heel veel (internationale) lijstjes.

Iedereen kent Rotterdam van de haven, de Euromast, de Markthal en het bombardement en natuurlijk door Feyenoord. Maar Rotterdam heeft nog veel meer moois te bieden en dat willen wij u laten zien. Dat doen wij in de vorm van CityTours.

VERBINDEN

Rotterdam is de stad van het verbinden en dat doen wij met Brighterfuture4u ook door heel veel te netwerken. Verbinden is één van onze grootste krachten.

Hoe wij dat doen? Ga met ons in gesprek en wij vertellen het u.

BitterBallenBorrel Brighterfuture4you jeannette en Hans Zoon

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

BEREIKBAARHEID

Rome Mate Bruno ligt aan de Wilhelminakade 5 in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas en is perfect bereikbaar met OV en/of de auto.

Park & Ride

Als je bij onderstaande Park & Rides parkeert en je verder reist met openbaar vervoer, dan hoef je geen parkeergeld te betalen:

– Metrostation Kralingse Zoom, Kralingsezoom 50 te Rotterdam
– P&R Noorderhelling, Stadionweg 1 te Rotterdam
– P&R Meijersplein, Fairoaksbaan 300 te Rotterdam

Met auto:

– Parkeren kan in de Q-Park garages op loopafstand van Room Mate Bruno voor een tarief van € 1,00 per 15 minuten

Openbaar vervoer:

– Vanaf metrostation Beurs, met metrolijn D & E naar halte Wilhelminaplein
– Vanaf halte Rotterdam Beurs (bij metrostation Beurs), met tram 23 & 25 naar halte Wilhelminaplein

Gratis parkeren bij:

– Metrostation Capelsebrug te Capelle aan den IJssel

BitterBallenBorrel Rotterdam Bereikbaarheid Room Mate Bruno

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Dominique van Beukering
Niels Adriaans
Sylvia Hurkmans
Joël Mohangoo 
Bianca de Waard Prins
Anuschka Fung Loy
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenBorrel Unipartners Rotterdam RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenborrel @Noes Anuschka Fung Loy Eventmanagement & Conceptontwikkeling

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...