Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 20 december 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Kroonen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Room Mate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Rotterdam room mate bruno

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing de kracht van film!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Rob Kroonen
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

De kracht van film

Toen Eric van der Velden vier jaar geleden besloot om de stap richting het ondernemers schap te wagen was het gelijk altijd duidelijk. Zijn commerciele ervaring heeft hij weten te combineren met zijn passie voor film. Als hobby cineast hoorde hij als sinds zijn twaalfde zijn roeping te zijn misgelopen. Eric zelf ziet dit heel anders: ” Ik heb eerst heel veel ervaring opgedaan waardoor dit voor onze klanten van enorm toegevoegde waarde is, wij maken niet zomaar films maar denken na hoe wij jouw kunnen helpen d.m.v. film nog succesvoller te worden”.

Met enthousiasme en flair is Eric samen met zijn DFM Team van 44 man dagelijks bezig om ondernemers te helpen aan videocontent met waarde. De beste reclame blijf mond tot mond maar zij maken productie die dit effect heel erg benaderen. Zij geloven in de kracht van film en als jij dit ook wilt ervaren wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen, dan raad ik jouw aan deze presentatie van “De Film Makelaar” bij te wonen.

Wie is De Film Makelaar?

De Film Makelaar Showreel

De Film Makelaar Behind The Scenes

BitterBallenBorrel De Film makelaar Eric van der Velden

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Rob Kroonen

Een ondernemer in hart en nieren

Ik ben op gegroeid als kind in een familiebedrijf. Na de recessie in de jaren 80 is het bedrijf verkocht. Daarna ben ik van van loondienst geweest bij diverse bedrijven en uiteindelijk terug gegaan naar het ondernemen.

De bedrijven waar ik heb gewerkt zijn: Kroonen Roosters (Stalenvloerrooster, containers), Joosten Bakkerijmachines, Bresser bouw, Promat/ PBN bouwkundige brandpreventie, fischer, Reppel, Host BitterBallenBorrel, KS Connect, Firma Kroonen en Salon The Art OF Style

Als je erin in opgroeit zit het in je bloed en ik zal jullie een tipje van de sluier laten zien over mijn drijf, doorzettingsvermogen en zoektocht naar resultaten.

BitterBallenBorrel Salon the art of style Rob Kroonen Een ondernemer in hart en nieren.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Anuschka Fung Loy
Daniel de Regt
Joël Mohangoo
Bianca De Waard Prins
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenborrel @Noes Anuschka Fung Loy Eventmanagement & Conceptontwikkeling RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel

Fotografie | Farlagraaf Fotografie | Peter Farla

 

———————————————————————————————————–

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...