Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 17 januari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam januari 2019

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Room Mate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMARoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur SPOEDCURSUS GELUK
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Ad van Koppen Fotografie
20.00 uur Afsluiting

 

SPOEDCURSUS GELUK

Op de werkvloer en daarbuiten!

Geloof jij in de juiste mensen op de juiste plek? En ben jij van mening dat gelukkige medewerkers harder voor je werken en daarmee meer succes behalen? Ik ook! Toch is dat tegenwoordig niet vanzelfsprekend.

Honderden-duizenden mensen ervaren stress- of spanningsklachten. Des te meer rede om af en toe met elkaar stil te staan bij de belangrijke vragen: Waar sta je voor? Waar kies je voor? En waar maak je tijd voor?

Tijdens haar keynote speech deelt Lonneke van Dasler op luchtige wijze mijn persoonlijke ervaring. “Spoedcursus geluk” is een interactieve keynote met humoristische voorbeelden en praktische handvatten! Met stof tot nadenken en een glimlach op je gezicht rij je naar huis!

BitterBallenBorrel Outof the DAS Lonneke van Dasler spoedcursus geluk

 

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Ad van Koppen Fotografie

helpt ondernemers met het verbeelden van henzelf én hun bedrijf!

Vanaf mijn 13e levensjaar boeit de fotocamera mij al. Vanaf die tijd ging mijn camera overal mee naar toe. Aan de hand van handleidingen probeerde ik van alles uit en hield ik onderweg aantekeningen bij in een schriftje. Zo heb ik in de afgelopen 40 jaren enorm veel geleerd en heb ik mezelf ontwikkeld tot een kwaliteitsfotograaf.

Fotograferen en mezelf verder ontwikkelen is waar ik gelukkig van wordt.​ Ik maak sprekende foto’s voor je website, LinkedIn, idpasjes, nieuwsbrief, social media en andere communicatie-uitingen. Mijn passie ligt bij portretfotografie en landschapsfotografie. Technieken zoals infraroodfotografie en avondfotografie vind ik ook fascinerend. Hier zal ik tijdens mijn presentatie meer van laten zien!

Eyecatchers maken waar je, iedere keer als je er naar kijkt, blij van wordt. Ik kijk net even anders door mijn lens voordat ik ze vastleg. En dat zorgt voor opvallende en oogstrelende foto’s. Spreekt mijn werk jou aan? Dan maak ik graag die eyecatcher voor jou.

BitterBallenBorrel Ad van Koppen fotografie

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Peter Farla
Daniel de Regt
Joël Mohangoo
Anuschka Fung Loy
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenBorrel Farlagraaf Fotografie Peter Farla RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenborrel @Noes Anuschka Fung Loy Eventmanagement & Conceptontwikkeling

Fotografie | Farlagraaf Fotografie | Peter Farla

 

———————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...