Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 16 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam mei 2019

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Room Mate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Creativiteit! Soft skill nummer 1 van de toekomst. (20 minuten)
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur YoungCapital (5 minuten)
20.00 uur Afsluiting

 

Creativiteit! Soft skill nummer 1 van de toekomst.

De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof.

Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven. Ideeën van mensen die ze niet durfde te uiten omdat ze twijfelde, zich niet veilig genoeg voelde en niet wisten hoe ze hun ideeën uit hun BREIN konden halen en vorm konden geven. Dit raakt mij in mijn hart. De levensduur van bedrijven wordt steeds korter. Om je bestaansrecht te blijven behouden in de nieuwe snelheid waarmee alles veranderd is een constante toevoer aan ideeën nodig! Ben jij er klaar voor?

Het is de missie van Romana Buijs om bewustwording te creëren hoe waardevol veiligheid is in het ontwikkelen van het creatieve denkvermogen. In een veilige basis kunnen mensen ontwikkelen. creativiteit floreren en bedrijven innoveren.

Je hebt ook vast wel eens een idee, of juist een gebrek hieraan. Wat doe je dan? Hou je ze voor je of voer je ze uit? Ontwikkel je ze en ga je over tot actie? Hoeveel ideeën en oplossingen zitten er in jouw team? In jouw mensen? Hoe zorg jij ervoor dat brainstormen een continue proces wordt binnen jouw bedrijf zodat je toekomst proof bent?

 

BitterBallenBorrel BreinKonijn Romana Buijs

 

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam verloten wij “Pitch het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

YoungCapital

make money work

YoungCapital is dé recruitmentspecialist voor jong talent. We helpen jongeren hun potentieel te ontdekken, ontwikkelen en hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Of dat nu met een (bij)baan is, een opleiding of een traineeship.

Wij vinden de mensen die bedrijven nodig hebben. En snel ook! Maar daar houdt het niet op. Hiernaast hebben bedrijven aan ons ook een volwaardige adviespartner. Quote Mandy Windhorst, MKB Recruiter @YoungCapital; “We gaan tot het uiterste, maar beloven niks wat we niet kunnen waarmaken!”

 

BitterBallenBorrel Young Capital make money work Mandy Windhorst

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Peter Farla
Daniel de Regt
Joël Mohangoo
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenBorrel Farlagraaf Fotografie Peter Farla RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel

———————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...