Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 18 juli 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Kroonen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam GezondheidsQuiz juni 2019

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Room Mate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Rotterdam Room Mate Bruno

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Gezondheidsquiz
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch  Blue Wire Media 
20.00 uur Afsluiting

 

Gezondheidsquiz

Een gezonde medewerker presteert beter! Jazeker, en dat begint bij bewustwording! En bewustwording krijg je door te doen en te ervaren.

Welkom bij de gezondheidsquiz van De Menu Coach. In deze interactieve quiz maken we een leuke reis door het gezondheidslandschap en  de ideeën die er bestaan over gezondheid en vitaliteit.

De Menu Coach

Hoe maak je werknemers, bezoekers van een event of specifieke doelgroepen op een leuke manier bewust van een gezonde leefstijl? De Menu Coach bedenkt en geeft interactieve workshops die je eerst aan het ‘doen’ zetten en daardoor aan het denken. En zo worden deelnemers gestimuleerd om architect te worden van hun eigen gezondheid!

BitterBallenBorrel de menu coach Erica Cacciuolo

 

Verloting “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Pitch: Blue Wire Media

Storytelling made visual

Iedere ondernemer komt er mee in aanraking of zou er mee in aanraking moeten komen. ‘Storytelling’ een cruciaal onderdeel van je marketing.

Met de juiste content marketing kan je niet alleen je bedrijf zichtbaar maken, je kan je er mee positioneren. En juist voor het positioneren is storytelling van belang. Hoe zorg je ervoor dat mensen zich kunnen identificeren met je bedrijf. En kan je dan zelfs zorgen dat mensen iets gaan voelen voor je bedrijf? Een vaste vorm van storytelling bestaat helaas niet en een vast medium al helemaal niet. Toch stijgt de populariteit van videomarketing en wordt het steeds duidelijker hoe krachtig dit medium ingezet kan worden in combinatie met storytelling. Helaas hangt er aan professionele videoproductie vaak een behoorlijk prijskaartje.

Blue Wire Media is zeker niet de enige speler op videoproductiemarkt. Vernoemt naar de oude ‘blauwe’ HDMI-kabels en opgericht door drie jonge ondernemers vormt Blue Wire Media de nieuwe schakel tussen startups en visuele storytelling. Kijk voor inspiratie op www.bluewiremedia.nl

BitterBallenBorrel Blue Wire Media Storytelling made visual

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Peter Farla
Daniel de Regt
Joël Mohangoo
Pauline Boone
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenBorrel Farlagraaf Fotografie Peter Farla RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel Boone Juridisch Advies

———————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...