Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - ROOM MATE BRUNO

Datum: donderdag 15 augustus 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ROOM MATE BRUNO, Wilhelminakade 52 , 3072 AR Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam augustus 2019

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Room Mate Bruno het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Rotterdam Room Mate Bruno

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing BlockChain – First Attempts ILearning
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch: Take The Plunge!
20.00 uur Afsluiting

kleine proeverij appelcider De Krenkelaar

BlockChain

First Attempts ILearning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag. Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, Wim van Renswouw laat je zien wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe we hier zijn gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain FAIL wim van renswouw

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Pitch: Take the Plunge!

Sandra Langenberg-van Grondelle, eigenaar van Take The Plunge! is als zelfstandig docent/trainer en vertaler actief voor ondernemers en particulieren die hun Engels willen verbeteren.

Kleinschaligheid, maatwerk en veel persoonlijke aandacht kenmerken haar aanpak en het aanbod is breed.

Op 15 augustus hoor je meer op de Bitterballenborrel. Je kunt ook vast kijken op www.taketheplunge.nl.

 

BitterBallenBorrel Take the Plunge Sandra Langenberg-van Grondelle

 

Proeverij appelcider De Krenkelaar

Aappelcider De Krenkelaar is er met alcohol(de cider), en zonder alcohol( de appelsprankel). Onze cider komt tot stand door gekrenkte appeltjes te gebruiken vandaar de naam Krenkelaar.

Wij zijn een coöperatie waar appelboeren hun restfruit bij kwijt kunnen om onze ciders te maken waar zij een goede prijs voor krijgen. Met onze”blije bijenmix” maken wij het landschap mooier en trekt dat bijen aan die op hun beurt onze bloemetjes aan de appelbomen bestuiven,ook zorgen wij in samenwerking met de universiteit van Wageningen voor een bijenhotel, kratten aarde in de appelgaarden waar de wilde bij in nestelt. Zo zorgen wij samen voor de bijen en lekkere appelcider.

Onze cider is te koop bij Dille&kamille in Nederland en Belgie en sinds kort ook online bij www.defruitmotor.nl,  A.s. donderdag laat Colinda Cordes jullie kennismaken met deze appel cider.

BitterBallenBorrel De cooperatieve betuwse fruitmotor colinda cordes

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

 

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob Kroonen
Anna Fransen
Daniel de Regt
Joël Mohangoo
Pauline Boone
BitterBallenBorrel Firma Kroonen Rob Kroonen BitterBallenBorrel Must Commit data in the lead Anna Fransen slider RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel Boone Juridisch Advies

Fotografie | Farlagraaf Fotografie | Peter Farla

———————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

ROOM MATE BRUNO
Wilhelminakade 52
3072 AR , Rotterdam

Wil je op de meest iconische plek in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar, maar ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 400 m² aan multifunctionele evenementenruimtes. Het beschikt bovendien over een grote markthal, waar je kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen.

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

RoomMate Bruno Hotel BitterBallenBorrel Rotterdam

Kaart wordt geladen...