Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - Restaurant-cafe oKay

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Restaurant-cafe oKay, Vijf Werelddelen 71, 3071 PS Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam oktober 2019 Okay

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Disruption in the automotive world
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Wijkraad Afrikaanderwijk
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Disruption in the automotive world

De totale disruptie van de autowereld, met deze uitspraak start Luc Oud zijn presentatie bij de BitterBallenBorrel

Met 1 miljard omzet in Nederland en recent nog  500 Tesla ‘s  model 3 op kenteken gezet in de regio Eindhoven, laat Tesla zien dat de transitie naar elektrisch rijden een serieuze zaak is.

Luc , al 9 jaar werkzaam in de laadinfra, geeft een volledig inzicht in de situatie van vandaag en de nabije toekomst met betrekking tot de uitbreiding van het laadpalen netwerk in Nederland.

In zijn presentatie trekt Luc o.a. de parallel tussen Ford (ten tijde van de industriële revolutie) en Tesla.

BitterBallenBorrel Eneco emobility green montage luc oud

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Pitch Wijkraad Afrikaanderwijk

Via de gebiedscommissies, wijkraden en wijkcomités kunnen alle Rotterdammers invloed uitoefenen op het wel en wee van hun wijken. De inwoners van Afrikaanderwijk worden vertegenwoordigd door wijkraad Afrikaanderwijk. Deze bestaat uit vijf bewoners van de wijk. Zij zijn de ogen en oren van het gebied voor het stadsbestuur en hun vergaderingen zijn openbaar.

Margreet Rollink, een van de vijf leden van wijkraad Afrikaanderwijk, zal kort stil staan bij de taken en bevoegdheden van de wijkraad Afrikaanderwijk en eindigt met een advies voor de ondernemers.

BitterBallenBorrel Gemeente Rotterdam wijkraad afrikaanderwijk Margreet Rollink

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu. uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

BitterBallenBorrel Rotterdam natafelen restaurant cafe Okay

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anna Fransen
Rob Kroonen
René de Jong
Joël Mohangoo
Pauline Boone
BitterBallenBorrel Must Commit data in the lead Anna Fransen slider BitterBallenBorrel Wood Elements Rob Kroonen BitterBallenBorel restaurant cafe oKay beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel Boone Juridisch Advies

Fotografie | Farlagraaf Fotografie | Peter Farla

—————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant-cafe oKay
Vijf Werelddelen 71
3071 PS, Rotterdam

De Kop van Zuid is weliswaar niet zo druk als het stadscentrum, maar zeker zo geschikt om uit te gaan.

Van oudsher was dit gebied het centrum van handel en nijverheid. Het Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ uit 1897 herinnert aan roemruchte tijden, met pakhuizen die vroeger werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. De gevels, de gietijzeren kolommen en oude hijskranen zijn nog herinneringen uit deze tijd.

Restaurant-café oKay gevestigd in dit sfeervolle pand. Het restaurant heeft een internationale keuken en speelt veel in op de seizoenen.De keuken is van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur tot 21.30 uur geopend voor lunch en diner met gratis wifi. Het café heeft een sfeerbepalende bar met 10 bieren van de tap en mag zich dan ook met recht speciaalbier- café noemen.

Als u met uw bedrijf een externe locatie zoekt voor uw vergaderingen, recepties, borrels of diners kunnen zij u verschillende mogelijkheden aanbieden in onze serre, café gedeelte of terras.

BitterBallenBorel restaurant cafe oKay

 

Kaart wordt geladen...