Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam - Restaurant-cafe oKay

Datum: donderdag 12 maart 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Restaurant-cafe oKay, Vijf Werelddelen 71, 3071 PS Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam hoe bereik je een miljoenen publiek  Stephanie Aukes

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via website, Social media en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorel restaurant cafe oKay

PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing BEREIK een MILJOENEN publiek
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch; HalloKLOCK
20.00 uur Afsluiting

 

 

Van best bewaard geheim naar bloeiende business

Bereik een miljoenenpubliek met publiciteit in de media

Heb je soms het gevoel dat je het best bewaarde geheim van jouw branche bent? Zichtbaarheid is essentieel om je business te laten groeien. Met publiciteit in de media, zoals in de krant, een (online) magazine, op de radio of televisie, bereik je een miljoenenpubliek. Publiciteit zorgt ervoor dat je geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwt bij je ideale klant, medewerker en stake holder. Je bouwt direct expertstatus waardoor je veel sneller en gemakkelijker klanten aantrekt.

Wil jij de go-to-business van jouw markt zijn? Kom dan naar de lezing van PR-expert Stephanie Aukes. Zij deelt PR-strategieën die ervoor zorgen dat je op grote schaal zichtbaar wordt zodat je in no-time van een best bewaard geheim naar een bloeiende business groeit.

Over Stephanie Aukes

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR-strateeg en media coach. Zij helpt MKB-ondernemers, marketingmanagers, CEO’s en vakexperts al meer dan 15 jaar met PR en free publicity. Dankzij haar bewezen Supastar formule verschijnen haar klanten regelmatig bij media als RTL Nieuws, Telegraaf, NRC, LINDA, BNR en Elsevier. De media-aandacht helpt haar klanten aan veel meer naambekendheid, expertstatus en sales.

BitterBallenBorrel Leiden SUPASTAR PR public relations Stephanie Aukes

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere netwerkborrel verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Rotterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Pitch; HalloKLOCK

BitterBallenBorrel Rotterdam HalloKlock Ronald de Vos

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu. uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

BitterBallenBorrel Rotterdam natafelen restaurant cafe Okay

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anna Fransen
René de Jong
Joël Mohangoo
BitterBallenBorrel Must Commit data in the lead Anna Fransen slider BitterBallenBorel restaurant cafe oKay beUnited BitterBallenBorrel

 

———————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant-cafe oKay
Vijf Werelddelen 71
3071 PS, Rotterdam

De Kop van Zuid is weliswaar niet zo druk als het stadscentrum, maar zeker zo geschikt om uit te gaan.

Van oudsher was dit gebied het centrum van handel en nijverheid. Het Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ uit 1897 herinnert aan roemruchte tijden, met pakhuizen die vroeger werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. De gevels, de gietijzeren kolommen en oude hijskranen zijn nog herinneringen uit deze tijd.

Restaurant-café oKay gevestigd in dit sfeervolle pand. Het restaurant heeft een internationale keuken en speelt veel in op de seizoenen.De keuken is van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur tot 21.30 uur geopend voor lunch en diner met gratis wifi. Het café heeft een sfeerbepalende bar met 10 bieren van de tap en mag zich dan ook met recht speciaalbier- café noemen.

Als u met uw bedrijf een externe locatie zoekt voor uw vergaderingen, recepties, borrels of diners kunnen zij u verschillende mogelijkheden aanbieden in onze serre, café gedeelte of terras.

BitterBallenBorel restaurant cafe oKay

 

Kaart wordt geladen...