Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Rotterdam – méér WINST én méér TIJD!

Datum: donderdag 17 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Restaurant Het Schielandshuis, Coolsingel 114, 3011 AG Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam meer winst meer tijd Rene Bos mijncontract.nl bij Schielandshuis

 

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Rotterdamse MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Restaurant Het Schielandshuis het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren kan in de parkeergarage aan de overkant van de straat..

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 méér WINST én méér TIJD!
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting & Pitch Sound Bytes of Wisdom
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhouds) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

VERLOTING Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Rotterdam ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

PITCH Elisabeth van der Meer

Sound Bytes of Wisdom

BitterBallenBorrel Rotterdam Pitch Sound Bytes of Wisdom Elisabeth van der Meer

 

Natafelen

Na afloop van BitterBallenBorrel Rotterdam kan er worden nagetafeld. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. met speciaal Bitterballenborrel menu. De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 19,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Rotterdam op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via rotterdam@bitterballenborrel.nl, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eric van Abbe
 Anna Fransen 
Ronald de Vos
Rita Williams
BitterBallenBorrel Hospitality Masters Eric van Abbe BitterBallenBorrel Must Commit data in the lead Anna Fransen slider BitterBallenBorrel Trippleade.nl lokaal ondernemen Ronald Vos Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam Eric van Abbe

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant Het Schielandshuis
Coolsingel 114
3011 AG, Rotterdam

Welkom bij Restaurant Het Schielandshuis

Restaurant Het Schielandshuis  is dé ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. In dit ‘huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten.

Rijke historie

In de inrichting van de brasserie en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kun je terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders, een lunch of voor een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.

Vergaderen

Restaurant Het Schielandshuis beschikt over verschillende zalen waaronder een grote (film)zaal en de unieke stijlkamers. Deze zijn beschikbaar voor de ontvangst van groepen of netwerkbijeenkomsten die in het teken staan van het vooruit brengen van Rotterdam.

Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam Eric van Abbe

 

Kaart wordt geladen...