Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

Datum: dinsdag 29 december 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Stichtse Vecht (Stuur ons een e-mail)
Locatie: De Eendracht Maarssen, Langegracht 51, 3601 AK Maarssen

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht cafe restaurant DE EENDRACHT MAARSSEN

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Stichtse Vecht.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch 
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Lezing

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Stichtse Vecht verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij de navolgende BitterBallenBorrel Stichtse Vecht ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

Natafelen cafe restaurant DE EENDRACHT MAARSSEN bitterballenborrel Stichtse Vecht

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of via stichtsevecht@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marjolein de Ronde
Barry Viergever
Pancras Pouw
Bas Grund
Jolanda Mulder
BitterBallenBorrel Het Horeca Kantoor Marjolein de Ronde BitterBallenBorrel cafe restaurant DE EENDRACHT Maarssen beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel Wire Marketing Bas Grund BitterBallenborrel Eyelash Express Jolanda Mulder

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Eendracht Maarssen
Langegracht 51
3601 AK, Maarssen

Dé ontmoetingsplek van Maarssen op een unieke plek…

Natuurlijk is de Eendracht er voor iedereen! Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Het kan allemaal bij de Eendracht, graag tot ziens!

BitterBallenBorrel cafe restaurant DE EENDRACHT

Kaart wordt geladen...