Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht – meer WINST & meer TIJD!

Datum: dinsdag 29 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Stichtse Vecht (Stuur ons een e-mail)
Locatie: De Eendracht Maarssen, Langegracht 51, 3601 AK Maarssen

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht meer winst en meer tijd rene bos mijncontract.nl

 

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij De Eendracht Maarssen het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit en wordt een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot, daarnaast is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA

16.30 17.00 Inloop  en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 méér WINST én méér TIJD!
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhouds) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Stichtse Vecht verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij de navolgende BitterBallenBorrel Stichtse Vecht ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

Natafelen cafe restaurant DE EENDRACHT MAARSSEN bitterballenborrel Stichtse Vecht

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

Marjolein de Ronde
Valentijn vd Sluijs
Pancras Pouw
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel Het Horeca Kantoor Marjolein de Ronde BitterBallenBorrel cafe restaurant DE EENDRACHT Maarssen BitterBallenBorrel powered by beUnited
BitterBallenBorrel WiRe connecting management

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Eendracht Maarssen
Langegracht 51
3601 AK, Maarssen

Dé ontmoetingsplek van Maarssen op een unieke plek…

Natuurlijk is de Eendracht er voor iedereen! Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Het kan allemaal bij de Eendracht, graag tot ziens!

BitterBallenBorrel cafe restaurant DE EENDRACHT

Kaart wordt geladen...