Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 15 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marco Brokx (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel is  onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland met meer dan 100.000 leden, organiseert maandelijks meer dan 25 zakelijke netwerkevents door heel Nederland.

Laagdrempelig

BitterBallenBorrel is netwerken zonder vaste kosten en/of verplichtingen. Toegang en bitterballen zijn gratis en ook het parkeren is bij BitterBallenBorrel Tilburggratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Programma BitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Opening

Tilburgers.nl
– Netwerken met beUnited MeetMatch
– Verloting “Het Bedrijf”
Mijn Droom.nl

20.00 uur Afsluiting

20:15 uur beUnited Diner

 

beUnited Meetmatch BitterBallenBorrel Pancras PouwbeUnited MeetMatch

beUnited MeetMatch is een netwerktool die BitterBallenBorrels deelnemers aangeeft welke andere deelnemers zakelijk een match kunnen zijn, waardoor de kans op een zakelijk interessant gesprek 15 x groter is dan regulier netwerkend.

Klik op links voor infoterms of use en privacy policy beUnited MeetMatch.

Om bij BitterBallenBorrels deel te kunnen nemen aan beUnited MeetMatch, is eenmalige registratie noodzakelijk.

 

Tilburgers.nl

Inwoners van Tilburg gratis informeren over wat er in de stad gebeurt op gebied van cultuur, politiek, economie en samenleving. Goed geïnformeerde mensen kunnen beter deelnemen aan de maatschappij en de democratie.

In het voorjaar van 2007 is Tilburgers.nl opgericht door John Geerts en Paula Anguita, tevens de schrijfster van dit betoog. De aanleiding was, dat in deze periode steeds meer (nieuws)websites, blogs en online fora het licht zagen, met een negatieve en ‘zeurderige’ signatuur. De opkomst van het ‘azijnzeiken’ was niet te stoppen en wij wilden iets geheel anders doen. Hieruit begon ons initiatief om een nieuwswebsite te starten van en voor Tilburgers, met vriendelijke en leuke berichten. Over kleine onderwerpen, burgerinitiatieven en mooie activiteiten in de stad.

Dit idee bleek een schot in de roos en algauw kreeg Tilburgers.nl een breed draagvlak in de stad.

Begin 2010 – de campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen waren aan de gang – hoorden we steeds vaker dat mensen moeite hadden om de lokale politiek te begrijpen en te volgen. Te ingewikkeld, onduidelijk en moeilijk. Dit geluid hebben we opgepakt en sindsdien ben ik alle commissie- en raadsvergaderingen in Tilburg gaan volgen. Om er verslag van te doen, en hierbij uitleg, duiding en achtergronden te schrijven en publiceren. En niet om onze meningen te verkondigen: onze verslagen moesten zo neutraal mogelijk zijn en vooral onafhankelijk. Discussie en ontwikkelingen van verschillende kanten belichten, niet éénzijdig.

In 2017 doen we dit nog steeds. We hebben dagelijks gemiddeld 3.000 unieke bezoekers per dag, die gemiddeld 4 à 5 artikelen lezen per bezoek. Deze lezers bevinden zich aan de ene kant onder de groep met een laag inkomen, dus zonder voldoende middelen om zich een abonnement op een krant te kunnen veroorloven en aan de andere kant onder de bestuurders, politici en beleidsmakers van Tilburg. Alle bezoekers hebben met elkaar gemeen dat zij betrokken (willen) zijn bij wat er gebeurt in Tilburg.

BitterBallenBorrel Tilburgers.nl de nieuwswebsite van Tilburg

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Autorijschool Mijn Droom

Mijn naam is Marc van Osch en ik ben de eigenaar van autorijschool Mijn Droom. Nadat ik zo’n dertig jaar werkzaam ben geweest in de transportwereld, heb ik besloten om eindelijk mijn droom te verwezenlijken: Ik heb me 5 jaar geleden omgeschoold tot rijinstructeur.

Mijn ervaring op de weg deel ik met mijn klanten. Ik geniet ervan iedere half uur een nieuwe collega op te leiden die 20 lessen verder slaagt. Dan bekruipt mij dezelfde trots die ik had toen mijn kinderen voor het eerst los konden fietsen.

Inmiddels ben ik niet meer alleen en rijden we nog met 3 personenwagens en een be combinatie. Ik zeg ‘nog’ omdat we enorm blijven groeien.

Het geheim van autorijschool Mijn Droom is de manier van lesgeven, en daarom verwezenlijken een hele hoop mensen hun droom, bij Mijn Droom. We staan boven aan met ons slagingspercentage van 80% bij het CBR.

Daarom is mijn slogan ook “Maak van Jouw Droom Mijn Droom”.

BitterBallenBorrel Autorijschool Mijn Droom Marc van Osch

beUnited Diner buffetBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner buffet is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies, vragen en lekker eten. beUnited Diner buffet start na afloop BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Menu is: broodje hamburger met frietjes en salade voor de prijs van 12,50 euro incl. BTW. Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner buffet.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Tilburg e.o.

Nikki Hamers
Marco Brokx
Anja Tuinder
BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder
Nadia Ibrahim
John Menue
Angela van Aalst
BitterBallenBorrel Vittore C BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel BEP incassodiensten

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...