Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 21 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Opening

De kracht van evenementenstad Tilburg! – Erik de Ridder
– Netwerken met beUnite MeetMatch
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf” UniPartners Tilburg

20.00 uur Afsluiting

 

 

beUnited Meetmatch BitterBallenBorrel Pancras PouwbeUnited MeetMatch

beUnited MeetMatch is een netwerktool die BitterBallenBorrels deelnemers aangeeft welke andere deelnemers zakelijk een match kunnen zijn, waardoor de kans op een zakelijk interessant gesprek 15 x groter is dan regulier netwerkend.

Klik op links voor infoterms of use en privacy policy beUnited MeetMatch.

Om bij BitterBallenBorrels deel te kunnen nemen aan beUnited MeetMatch, is eenmalige registratie noodzakelijk.

 

De kracht van evenementenstad Tilburg!

Tilburg is een stad die bruist van de evenementen. Evenementen zitten in ons DNA. We hebben grote festivals als Festival Mundial en Roadburn, sportieve evenementen als de Tilburg Ten Miles en natuurlijk niet te vergeten de grootste kermis van de Benelux!

We hebben dus behoorlijk wat ervaring in het organiseren van (grote) evenementen. Dat hebben we recentelijk nog aan het hele land kunnen laten zien toen wij de Koning en zijn familie mochten ontvangen op Koningsdag.

Ik hoef me dus geen enkel moment te vervelen. Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van je stad en ik zet mij daar graag voor in. Tijden BitterBallenBorrel vertelt Erik de Ridder jullie graag meer over wat zijn werk als wethouder Evenementen zoal behelst.

Wethouder Erik de Ridder

Erik de Ridder is sinds 2014 wethouder in de gemeente Tilburg. In zijn portefeuille heeft hij onder meer Financiën, Dienstverlening, Economische Zaken en Evenementen. Daarnaast is hij derde locoburgemeester voor de stad. Hij studeerde bestuurskunde aan Tilburg University tussen 1999 en 2003.

BitterBallenBorrel Erik de Ridder wethouder evenementen gemeente tilburg

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

UniPartners

UniPartners Tilburg is een academisch advies bureau.

We zijn een academisch advies bureau. Onze onderneming wordt bestuurd door vijf ambitieuze en enthousiaste studenten. We streven erna om de meest geschikte universitaire talenten te koppelen aan bedrijven doormiddel van uitdagingen, ofwel de projecten. Door deze koppeling hopen we de brug tussen de studenten en de bedrijven te leggen.

We hopen jullie te zien op de bitterballenborrel voor onze pitch!

bitterballenborrel tilburg uni partners

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Nikki Hamers
Marco Brokx
John Menue
Anja Tuinder 
Angela van Aalst
BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel BEP incassodiensten

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...