Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marco Brokx (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Hersenscheten voor ondernemers – Marc Peeters
– Verloting Het Bedrijf
– “Het Bedrijf” Digital Pixel marketing

20.00 uur Afsluiting

– live muziek met Gabor Keresztes, geluid door Johan van Erven –

 

 

BitterBallenBorrel Gabor Keresztes

Gabor Keresztes (zanger)

Gabor Keresztes is geen onbekende in de muziekwereld, Hij zit al bijna 25 jaar in t vak.

Hij stond op podia met oa Nick en Simon, Jeroen van der Boom en George Baker..

Als jaren lang verzorgd hij de entertainment bij de Tilburgse voetbalclub Willem II.

In de regio is hij ook bekend via het duo dat hij heeft met Marc van Alphen en is hij een van de zangers van de ReeshofToppers.BitterBallenBorrel Johan van Erven

Gabor Keresztes zingt Engels- maar ook zeker Nederlandstalige muziek en dat doet hij zoals zijn eerste CD heet; ‘met Passie’.Gabor, entertainment op niveau!

 

Johan van Erven (geluid)

Memory Lane Music Service is een eerste klas Drive-in discoshow met de modernste apparatuur. Wij werken met het nieuwste computersysteem van Xenox Music Manager voor optimaal geluid en altijd 15.000 titels op voorraad.

Muziek voor alle doelgroepen en leeftijden, van verjaardagsfeesten, bruiloften, jubilea, openingen, recepties, clubfestiviteiten of zomaar een feestavond in uw stamcafe. Ook kunt u bij hun een zanger of zangeres boeken of andere acts die uw feest compleet kunnen maken.

Bij alle boekingen zit een moderne lichtshow incl. laser inbegrepen.

 

Hersenscheten voor ondernemers

Van ballast naar boost

Ondernemen is risico nemen, net als het leven zelf. Maar hoe zorg je er nu voor dat je overleeft in de jungle van concurrenten, veeleisende klanten en digitalisering?

De kracht van positief denken en doen is de sleutel tot energie, zakelijk succes en ontspanning (werkt thuis ook).

Een paar simpele tips die je krijgt in deze ontmoeting met Marc Peeters gaan mogelijk voor jou het verschil maken. Zijn persoonlijke verhaal en zijn gedragskundige achtergrond staan garant voor een andere kijk op tegenslag en een boost voor jou als ondernemer.

BitterBallenBorrel Marc Peeters trainingen hersenscheten voor ondernemers

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Digital Pixel marketing

Mijn naam is Bas Scheele, vertegenwoordiger van Digital Pixel marketing, dé totaalleverancier van narrowcastingsystemen in Noord-Brabant. Samen met de eigenaar, Hendrik Geerts, verzorg ik advies, aankoop en aftersale service voor onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat veel ondernemers nog meer uit hun onderneming kunnen halen met een goed ingericht narrowcastingsysteem. Een aantal voorbeelden van positieve ervaringen zijn:

-Een verhoogde klantbeleving, uitstraling en imago gecreëerd
-Gemakkelijker informeren van klanten, collega’s en medewerkers
-Meer (impuls-) aankopen
-Wachttijden verzacht
-En nog veel meer!

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en innovatieve oplossingen tijdens mijn pitch op 19 Oktober!

BitterBallenBorrel Digital pixel marketing Bas Scheele

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marco Brokx
John Menue
Anja Tuinder 
Angela van Aalst
BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel BEP incassodiensten

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...