Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 16 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur De 3 belangrijkste functie van een websites
19.00 uur T H E F U T U R E I S F E M A L E
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Crovv Networking
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De 3 belangrijkste functie van een websites

Veel websites strelen meer het ego van de maker of eigenaar dan dat ze gericht zijn op de persoon waar het werkelijk om gaat… de bezoeker.

Iedere bezoeker van een website heeft een doel en wil dit doel zo snel mogelijk bereiken.

Wij zetten onze expertise en ervaring in om te METEN wat werkt en dat zorgt ervoor dat jouw bezoeker de beste ervaring krijgt.

Namelijk de ervaring van het bereiken wat hij of zij zoekt.

BitterBallenBorrel conversie website ingrid van meijeren

 

T H E F U T U R E I S F E M A L E

In navolging van de ‘soirees intimes’ van een eeuw geleden die door Theo van Doesburg en Antony Kok vanuit café-restaurant Albert Janssen in Tilburg werden geëntameerd worden met diverse partners en op verschillende locaties in de stad uiteenlopende ‘soirees’ intimes’ georganiseerd onder meer in museum De Pont en in de Spoorzone.

30 november 2017 – Soiree Intime 3 THE FUTURE IS FEMALE – @EVE Spoorzone Tilburg

BitterBallenBorrel de stijl tilburg 30 november 2017 Soiree Intime 3 THE FUTURE IS FEMALE @EVE Spoorzone Tilburg

T H E F U T U R E I S F E M A L E – een cultureel diner m.m.v. 5 vrouwen des vaderlands: Marli Huijer (filosoof), Mayke Nas (componist), Ester Naomi Perquin (dichter), Robin de Puy (fotograaf), Janneke Stegeman (theoloog) o.l.v. presentator Hanneke Groenteman.

1917 dubbeljubileum 2017 – 100 jaar DE STIJL & 100 jaar VROUWENKIESRECHT

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Crovv Networking

Crovv Networking is het eerste on- & offline netwerk in Nederland én over de grens.  De kracht van Crovv is dat leden zowel via een online platform als een maandelijkse borrel elkaar ontmoeten.

Tijdens de wekelijkse online meeting vertellen de deelnemers kort over hun activiteiten en stellen ze een zoekvraag. Dit gebeurt onder leiding van een voorzitter. De zoekvragen zijn na afloop te vinden op het platform.

Martin Meulendijk gaat vertellen hoe je met Crovv Networking een laagdrempelige manier met elkaar kan Netwerken.

BitterBallenBorrel Crovv Networking Martin Meulendijk

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marco Brokx
John Menue
Anja Tuinder 
Angela van Aalst
BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel BEP incassodiensten

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...