Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 14 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur INCASSEREN MET BEHOUD VAN DE RELATIE
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Nico Vromans Fotografie
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

INCASSEREN MET BEHOUD VAN DE RELATIE

Veel ondernemers laten onbetaalde vorderingen te lang liggen omdat ze hun relatie met de klant niet op het spel willen zetten. In een aantal gevallen ontbreekt het ook aan mogelijkheden om betalingen af te dwingen omdat er geen opdrachtbevestiging is of de algemene voorwaarden niet ter beschikking zijn gesteld.

Rob van Rooij van EasyJustice.com zal laten zien hoe je kunt incasseren met behoud van de relatie en hoe je kunt voorkomen dat je met onbetaalde vorderingen blijft zitten.

– Waarom afnemers niet betalen en wat u daar aan kunt doen
– Waarom voorkomen en oplossen extreem veel goedkoper zijn dan genezen
– Hoe kun je effectief en betaalbaar gebruik van advocaten en juristen?

Gratis basislidmaatschap

EasyJustice.com is sinds 01-09-2017 landelijk partner van beUnited. De experts van EasyJustice lossen 9 van de 10 geschillen op zonder procedure voor gemiddeld niet meer dan € 750. Bij geschillen met een klein belang kan dat zelfs voor de helft van dat bedrag. Alle leden van beUnited BitterBallenBorrel kunnen zich gratis aanmelden voor het EasyJustice Basislidmaatschap ter waarde van €24 waarin ook een incassoservice is opgenomen.

BitterBallenBorrel Rob van Rooijen easyjustice com

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Nico Vromans Fotografie

Nico Vromans neemt de tijd om het moment te vangen in een beeldtaal in zwart/wit of kleur. Mensen en bedrijven herkennen zich in de beelden, die niet alleen het moment laten zien. De beelden bieden ook ruimte aan het verhaal rondom het gekozen moment.

– Portret- en profielfoto’s.
– Life events: bruilofts- en uitvaartfotografie.
– Bedrijfsfotografie.
– Street- en art fotografie.

BitterBallenBorrel Nico Vromans Fotografie

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marco Brokx John Menue Anja Tuinder

Bas de Bruin

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...