Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: donderdag 21 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marco Brokx (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel is  onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland met meer dan 100.000 leden, organiseert maandelijks meer dan 25 zakelijke netwerkevents door heel Nederland.

Laagdrempelig

BitterBallenBorrel is netwerken zonder vaste kosten en/of verplichtingen. Toegang en bitterballen zijn gratis en ook het parkeren is bij BitterBallenBorrel Tilburggratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Programma BitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Opening

lezing
– Netwerken met beUnite MeetMatch
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting

20:15 uur beUnited Diner

 

beUnited Meetmatch BitterBallenBorrel Pancras PouwbeUnited MeetMatch

beUnited MeetMatch is een netwerktool die BitterBallenBorrels deelnemers aangeeft welke andere deelnemers zakelijk een match kunnen zijn, waardoor de kans op een zakelijk interessant gesprek 15 x groter is dan regulier netwerkend.

Klik op links voor infoterms of use en privacy policy beUnited MeetMatch.

Om bij BitterBallenBorrels deel te kunnen nemen aan beUnited MeetMatch, is eenmalige registratie noodzakelijk.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies, vragen en lekker eten. beUnited Diner start na afloop BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Tilburg e.o.

Nikki Hamers
Marco Brokx
John Menue

Anja Tuinder 

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Grand Merci Productions Marco Brokx BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...