Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse

Datum: dinsdag 20 februari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur Opsporing verzocht…. maar met welke camera ?
19:15 uur “Het Bedrijf” E. van Lieshout Administratie
19:20 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” BaanVinderij
20.00 uur Afsluiting met Frites & Sate

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Opsporing verzocht…. maar met welke camera ?

Zo nu en dan steken publicaties de kop op over de kwaliteit van camerabeelden. Beter gezegd over de “niet” kwaliteit van camerabeelden.  De politie zou daar niets mee kunnen. “Wat is dus het nut?” is een veelgestelde vraag.

Bij overvallen en ramkraken is vooral het MKB een doelwit.
Goede beveiliging kan een potentiele dader doen beslissen om een ander target te kiezen. Zowel preventief als later bij de opsporing kan een camerasysteem van grote waarde zijn. Middels een korte presentatie en enkele voorbeeld opnames  wil ik u graag laten zien wat de meerwaarde van camera’s is en kan zijn voor u als ondernemer.

De onderwerpen die Rob Verbrugge van ARAS Security de revu zal laten paseren zijn:

– De voordelen van IP camera’s en, is hoe meer pixels hoe beter, altijd waar en zinvol.
– Wat zijn de risico’s van IP  camera’s ook voor het MKB.
– Is goedkoop kopen altijd duur kopen

BitterBallenBorrel Tilburg Aras security

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

E. van Lieshout Administratie

E. van Lieshout Administratie is erop gericht om de ZZP’er zoveel als nodig/gewenst te ondersteunen met hun boekhouding en belastingen.

Iedere onderneming is anders dus in onderling overleg wordt de wijze van samenwerking bepaald. De ene ondernemer heeft eigenlijk helemaal geen tijd voor de administratie en wil daarom alles uitbesteden, zodat er meer tijd overblijft om omzet te maken, de ander doet graag zo veel mogelijk zelf maar wil wel gebruik maken van mijn expertise. Uiteindelijk gaat het om tijd en geldbesparing, beter financieel overzicht en rust in het hoofd.

Ik ga graag met u in gesprek want wie weet wat ik voor u kan betekenen.

BitterBallenBorrel Tilburg e van lieshout administratie

 

BaanVinderij

BaanVinderij is een plek voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan of nieuwe uitdaging.

Op onze werkplek voor BaanVinders aan de Piushaven in Tilburg kunnen werkzoekenden drie ochtenden per week terecht voor persoonlijke coaching, advies, het volgen workshops en onder het genot van een kop koffie of thee werken aan hun sollicitatieactiviteiten. Wij bieden professionele hulp bij het maken van een uitnodigend cv, LinkedInprofiel en motivatiebrief en het aanleren van sollicitatievaardigheden. Ook helpen wij bij het vinden van passende vacatures, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het maken van (loopbaan)keuzes.

In samenwerking met Bureau voor Beeldvorming en Edministratie organiseert BaanVinderij onder de naam Starterskollektief013 regelmatig workshops en cursussen voor (startende) ondernemers.

Door andere wegen te bewandelen en samen te werken ontstaan en er nieuwe kansen. Bij BaanVinderij helpen we je zo snel mogelijk een passende baan, je eigen onderneming te starten of andere uitdaging te vinden.

BitterBallenBorrel Tilburg Baanvinderij

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen

Bereikbaarheid

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli, gelegen tussen de Rabobank en het Interpoliskantoor, of op het Boerhaaveplein schuin tegenover Qlubhouse.  Het Boerhaaveplein bevindt zich op 80 meter afstand met 71 plaatsen

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Cathy’s Keuken

Een rollende keuken, waarmee we naar u toe komen. U komt ons tegen op mooie festivals, evenementen, maar ook de catering bij uw feest of bedrijfs borrel. We werken puur, zonder kunstmatige geur of kleurstoffen en duurzaam. Onze aardappelen, snijden we bij u op locatie en laten het schilletje er nog om, krokant, lekker en gezond. Daarna bakken we de aardappelen in plantaardige olie (zonder palmolie) tot heerlijke frietjes! Ook kunt u bij ons terecht voor een complete crewcatering.

Menu voor €6,50 p/p

– Puntzak verse friet (ter plaatse gesneden)
– Portie saté met kroepoek, salade, atjar en gebakken uitjes

Een smakelijke groet, Gerard en Cathy Faas-Joosen

BitterBallenBorrel Tilburg Cathy’s Keuken

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anja Tuinder
John Menue
Marlon Smeitink
Bas de Bruin
BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Qlubhouse
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

WE LOVE

TO MEET OPEN-MINDED PEOPLE

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt.

Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!

Qlubhouse bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein.

Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

BitterBallenBorrel Qlubhouse Tilburg open up meet people do business

Kaart wordt geladen...