Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Klasse Theater

Datum: dinsdag 27 maart 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Klasse Theater, Carré 16, 5017 JE Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Tilburg Klasse Theater

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur Verenigen, Inspireren, Informeren en Verbinden – Pancras Pouw
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur 2C&More – Maaike Ligtvoet
20.00 uur Afsluiting

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verenigen, Inspireren, Informeren en Verbinden

Wat gisteren nog ondenkbaar leek is de realiteit van morgen. Ondernemingen opereren in een dynamische omgeving waar business modellen steeds sneller veranderen en worstelen met de vraag hoe ze continu kunnen anticiperen op deze marktdynamiek.

Een proactieve netwerk organisatie/vereniging die samenwerking, kennisuitwisseling belangenbehartiging tussen bedrijven, ondernemersverenigingen en overheden bevordert is daarbij van doorslaggevend belang.

Het is de missie van beUnited cooperatie U.A. om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

Pancras Pouw, founder en CEO van beUnited cooperatie U.A., zal kort stil staan bij wat beUnited doet, op welke manier het is georganiseerd en wat je er als KB en MKB aan kunt hebben.

BitterBallenBorrel Pancras Pouw voorzitter beUnited cooperatie ua

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

2C&More

Mijn naam is Maaike Ligtvoet, talentmakelaar van 2C&More. Wij ontdekken en ontwikkelen talent en daar zijn we goed in. We doen dit binnen iedere branche. Met dit talent helpen we organisaties verder en leveren we meer, waar we ook zijn en wat we ook doen. Vervanging op een belangrijke functie. Extra kracht om succesvol te veranderen.

De talentmakelaars van 2C&More zijn het aanspreekpunt en tevens de zakenbehartigers van onze partners en kandidaten. Door intensieve samenwerking kennen wij onze professionals door en door en laten wij u kennismaken met het juiste talent.

In het kader van vervanging, verandering en verbetering staan onze partners klaar om uw organisatie te helpen. Van het scherp krijgen van het vraagstuk tot het plaatsen van het juiste talent. Van kennismaking tot resultaat. En verder. Onze partners zijn niet alleen geselecteerd op kennis en kunde, maar ook op persoonlijkheid, ambitie en passie.

Wilt u ook extra kracht om succesvol te veranderen? Neem dan contact op en  2C&More ontwikkelt en verankert de oplossing die het best bij uw organisatie past.

BitterBallenBorrel Tilburg Maaike Ligtvoet talentmakelaar 2C&More

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

– Download de routebeschrijving
– Download plattegrond parkeerplaatsen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Mayda Litjens

Anja Tuinder John Menue
Marlon Smeitink

Bas de Bruin

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Klasse Theater
Carré 16
5017 JE , Tilburg

De voormalige kapel van het St. Elisabeth Ziekenhuis vormt het decor voor een een prachtig en sfeervol theater in Tilburg met een unieke theaterzaal, theatercafé en foyer.

Ben je op zoek naar een fijne en handige locatie voor een zakelijk evenement in het centrum van Tilburg,  waar mee wordt gedacht over de mogelijkheden, waar alle zorgen uit handen worden genomen, vlakbij uitvalswegen, station én met parkeermogelijkheden.

Door de verschillende ruimtes kan je in het Klasse Theater  (voorheen Zaal 16) terecht voor o.a. workshops, vergaderingen, presentaties, symposia en congressen variërend van 5 tot 250 gasten. Wil je de gasten een lunch, borrel of diner aanbieden, een live-optreden ter ontspanning of een theatrale omlijsting die inhoudelijk bij je past. Wij regelen het!

Stuur ons een mail met je wensen of vragen, of bel naar 013 5450 233.

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg

Kaart wordt geladen...