Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Klasse Theater

Datum: dinsdag 24 april 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Klasse Theater, Carré 16, 5017 JE Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur Citymarketing Tilburg
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Meer vitaliteit, balans en succes
20.00 uur Afsluiting

– Muzikale omlijsting door Jurgen Jonkers ,de succesvolle imitator van Frans Bauer –

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Citymarketing Tilburg

Dat er veel ontdekt en opgestart is spreekt uit de samenwerkingen die we voor en met de stad zijn aangegaan. Citymarketing is een begrip geworden en onze organisatie wordt vaker en beter gevonden. De deur staat altijd open voor bestaande en nieuwe initiatieven uit de stad, ongeacht voor welke doelgroep.

Afgelopen jaar is er samengewerkt met meer dan 350 partijen met als gezamenlijk doel om meer mensen te laten kiezen voor onze mooie stad. De marketeers staan in goede verbinding met de partijen die hun vakgebied behelzen. Kortom we zijn na drie jaar een sociale, stabiele en vindbare partner in de stad geworden.

Marc Meeuwis, Directeur Citymarketing Tilburg, is een Tilburger in hart en nieren. Marc zal als gastspreker vertellen over zijn aanpak en visie inzake Citymarketing en aan iedereen laten zien hoe geweldig onze stad is en hoe trots we mogen zijn op Tilburg.

 

BitterBallenBorrel Marketing Tilburg Marc Meeuwis

 

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Meer vitaliteit, balans en succes .

Wil je ook meer vitaliteit, balans en succes in je leven, dan kan Feng Shui Visie je helpen.

Dat je woon- en werkomgeving heel veel invloed heeft op je functioneren is inmiddels ook wetenschappelijk erkend. Feng Shui Visie biedt al 20 jaar een unieke combinatie van oosterse en westerse kennis om een inspirerende, stressvrije omgeving te creëren met een hoge energie voor meer flow, betere concentratie en motivatie, meer werkplezier en minder ziekteverzuim.

Met een quick scan kunnen we onderzoeken welk effect het pand en het interieur heeft op je business en geven daarna adviezen om de balans te herstellen. Met als doel “Met minder moeite meer resultaat”. Ook voor lifestyle adviezen en meer…

Hanny Verheijden oprichter van Feng Shui Visie combineert vorm met inhoud en vertelt graag over haar beproefde systeem.

 

BitterBallenBorrel Feng Shui Visie Hanny Verheijden

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

– Download de routebeschrijving
– Download plattegrond parkeerplaatsen

 

Jurgen Jonkers ,de succesvolle imitator van Frans Bauer.

Jurgen treedt op voor zorgtehuizen, voor speciale mensen voor een heel speciale prijs. In een optreden van 2 x 35 minuten krijgen de mensen de hits van Frans Bauer te horen en de Nederlandse liedjes van toen en nu. Hij doet dit vanuit zijn hart!

Jurgen weet dat ieder mens met alzheimer of dementie in het moment leeft. Hij geniet er zichtbaar van mensen te “zien”, ze even privé toe te zingen, hun hand te pakken, in de ogen te kijken. Muziek raakt mensen met dementie. En als Jurgen voor je zingt, raakt het je zeker!!!  Voor zijn moeder met alzheimer schreef hij het nummer: Ik weet dat jij het weet!!

Ik weet dat jij het weet, optredens om nooit te vergeten!! kijk voor meer info op https://www.ikweetdatjijhetweet.nl

 

BitterBallenBorrel Jurgen Jonkers Ik weet dat jij het weet, optredens om nooit te vergeten

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Mayda Litjens

Anja Tuinder John Menue
Marlon Smeitink

Bas de Bruin

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Klasse Theater
Carré 16
5017 JE , Tilburg

De voormalige kapel van het St. Elisabeth Ziekenhuis vormt het decor voor een een prachtig en sfeervol theater in Tilburg met een unieke theaterzaal, theatercafé en foyer.

Ben je op zoek naar een fijne en handige locatie voor een zakelijk evenement in het centrum van Tilburg,  waar mee wordt gedacht over de mogelijkheden, waar alle zorgen uit handen worden genomen, vlakbij uitvalswegen, station én met parkeermogelijkheden.

Door de verschillende ruimtes kan je in het Klasse Theater  (voorheen Zaal 16) terecht voor o.a. workshops, vergaderingen, presentaties, symposia en congressen variërend van 5 tot 250 gasten. Wil je de gasten een lunch, borrel of diner aanbieden, een live-optreden ter ontspanning of een theatrale omlijsting die inhoudelijk bij je past. Wij regelen het!

Stuur ons een mail met je wensen of vragen, of bel naar 013 5450 233.

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg

Kaart wordt geladen...