Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Klasse Theater

Datum: dinsdag 22 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Klasse Theater, Carré 16, 5017 JE Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Tilburg Pancras Pouw

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur ACHTERBLIJVEN is VERLIEZEN!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Covebo Uitzendgroep
20.00 uur Afsluiting

– Muzikale omlijsting door D.J.’s van Memory Lane Music Service –

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

ACHTERBLIJVEN is VERLIEZEN!

Moeite met het werven en behouden van goed personeel en klanten? Of.. je groei stagneert, processen en ontwikkelingen lopen niet lekker (en je weet dat het anders moet en kan), maar tijd om dit probleem aan te pakken is er niet? Slecht nieuws.

In dit scenario stormt je concurrent je vandaag nog voorbij (als hij dat niet al onopgemerkt heeft gedaan). Begin met knopen doorhakken! Maak keuzes! Je bent slim zat en weet diep van binnen echt wel wat er moet veranderen.

Marco van Gils geeft je daarom gratis handvatten en inspiratie om jouw probleem direct op te lossen. Onze mix voor resultaat: psychologie x (strategie + realisatie) = innovatieve slagkracht. Ga voor goud!

BitterBalleBorrel Future Pirates Marco van Gils

 

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

Covebo Uitzendgroep

Dagelijks zijn er ongeveer 900.000 niet-Nederlandse mensen aan het werk in Nederland. Een doorn in het oog van veel mensen. Maar, als we willen dat de economie verder groeit, moeten dit er juist veel meer worden!

Het is een gekkenhuis op de arbeidsmarkt. Werkgevers weten niet meer waar ze hun nieuwe medewerkers vandaan moeten halen en zelfs veel uitzendbureaus kunnen niet altijd meer personeel leveren. Midden in deze gekte maakt Covebo een enorme groei door. Zij weten nog wél mensen te vinden.

Rober de Boer van Covebo Tilburg, gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling, legt met veel enthousiasme uit waarom arbeidsmigranten zo belangrijk zijn voor onze economie, en waar hij goed personeel vindt!

BitterBallenBorrel Covebo uitzendgroep Tilburg

 

Memory Lane Music Service

net een toontje beter

Memory Lane Music Service is een eerste klas Drive-in discoshow met de modernste apparatuur. Zij werken met het nieuwste computersysteem van Xenox Music Manager voor optimaal geluid en altijd 10.000 titels op voorraad. Op verzoek vullen zij deze aan met uw favoriete titels. Zij draaien de muziek die u wilt, op het volume dat u bepaalt. Muziek voor alle doelgroepen en leeftijden, van verjaardagsfeesten, bruiloften, jubilea, openingen, recepties, clubfestiviteiten of zomaar een feestavond in uw stamcafe.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de complete verzorging van uw evenement. Voor ieder feest of evenement wordt u door D.J.’s van Memory Lane Music Service verwend. Wij zijn net een “toontje” beter. Onder het motto “Niet duur, wel goed” zijn wij specialisten op het gebied van sfeer en stemming maken. Onze Golden Oldies Party’s zijn een klasse apart maar ook de meest recente hits hebben wij in ons systeem. Ook kunt u bij ons een zanger of zangeres boeken of andere acts die uw feest compleet kunnen maken.

BitterBallenBorrel Memory Lane Music Service Johan van Erven

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

– Download de routebeschrijving
– Download plattegrond parkeerplaatsen

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Mayda Litjens

Anja Tuinder John Menue
Marlon Smeitink

Bas de Bruin

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Klasse Theater
Carré 16
5017 JE , Tilburg

De voormalige kapel van het St. Elisabeth Ziekenhuis vormt het decor voor een een prachtig en sfeervol theater in Tilburg met een unieke theaterzaal, theatercafé en foyer.

Ben je op zoek naar een fijne en handige locatie voor een zakelijk evenement in het centrum van Tilburg,  waar mee wordt gedacht over de mogelijkheden, waar alle zorgen uit handen worden genomen, vlakbij uitvalswegen, station én met parkeermogelijkheden.

Door de verschillende ruimtes kan je in het Klasse Theater  (voorheen Zaal 16) terecht voor o.a. workshops, vergaderingen, presentaties, symposia en congressen variërend van 5 tot 250 gasten. Wil je de gasten een lunch, borrel of diner aanbieden, een live-optreden ter ontspanning of een theatrale omlijsting die inhoudelijk bij je past. Wij regelen het!

Stuur ons een mail met je wensen of vragen, of bel naar 013 5450 233.

BitterBallenBorrel Klasse Theater Markant Tilburg

Kaart wordt geladen...