Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse Dining

Datum: dinsdag 28 augustus 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse Dining, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren op terrein van Qlubhouse en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Qlubhouse Dining

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur Spreker
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen tijdens beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

Bereikbaarheid

Qlubhouse Dining bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein. Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Maartje Raaijmakers
Anja Tuinder
John Menue
Marlon Smeitink
Bas de Bruin
BitterBallenBorrel Qlubhouse Dining BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Qlubhouse Dining
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

Qlubhouse Dining

het restaurant in het hart van het mooie Qlubhouse.

Hier kun je terecht voor een heerlijke (zaken)lunch of avondvullend diner met vrienden en familie.

De menukaart van Qlubhouse Dining is samengesteld met één belangrijke achterliggende gedachte: sharing is caring. Met deze shared-dining formule is het ons doel mensen dichter bij elkaar te brengen. De huisbereide gerechtjes roepen op tot dialoog en dagen je uit te proeven van het onbekende.

Qlubhouse is een plek waar creatieve dealmakers, businesspartners en jonge talenten elkaar ontmoeten voor zaken. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt. Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dit alles gekoppeld aan een heerlijke lunch, diner of borrel; dat is Qlubhouse.

Op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, meeting, brainstormsessie of besloten vergadering? Qlubhouse heeft de geschikte ruimtes. Artistiek, inspirerend en allesbehalve standaard. Qlubhouse Dining bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken.

Qlubhouse Dining locatiepartner BitterBallenBorrel Tilburg

Kaart wordt geladen...