Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Qlubhouse Dining

Datum: dinsdag 25 september 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Anja Tuinder (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Qlubhouse Dining, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg Grab life by the BitterBalls Robert van den Bout

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren op terrein van Qlubhouse en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Carpe Scrotum

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Grab life by the BitterBalls – Robert van den Bout
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Grab life by the BitterBalls

Spreker, auteur en (enter)trainer Robert van den Bout groeide op in twee werelden; in de motorwereld als leider van een full-color motorclub en als manager in de corporate wereld.

Met deze achtergrond en doordat hij merkte dat er in de corporate wereld zwaar behoefte was aan waarden uit zijn ‘andere’ (motor)wereld. Door middel van waarden als loyaliteit, broederschap, onvoorwaardelijkheid, liefde en respect brengt Robert ‘Broederschap (m/v) in  Bedrijven’. Dit doet hij met broederschapscollege’s en interactieve powersessies. Deze bijeenkomsten zijn een combinatie van een seminar, pep-talk, brainstormsessie, stand-up comedy en een kerkdienst.

Wat Robert losmaakt gaat (veel) verder dan gewoon leuk met elkaar samenwerken. Grab live by the BitterBalls. Hij zorgt ervoor dat uw mensen verder gaan in hun collegialiteit dan zij waarschijnlijk zelf ooit gedacht hebben.


VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

menu a €15,00 per persoon

Een verrassende shared-dining formule met diverse kleine gerechtjes om samen te delen, een combinatie van vis, vlees en vegetarisch.

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

Natafelen beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

Bereikbaarheid

Qlubhouse Dining bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken. Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage Tivoli of op het Boerhaaveplein. Kom je op de fiets? Dan kun je deze stallen in het fietsenhok op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand of voor het pand in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Maartje Raaijmakers
Anja Tuinder
John Menue
Jill Marsé
Bas de Bruin
BitterBallenBorrel Qlubhouse Dining BitterBallenBorrel Fotostudio Eye 4 You Anja Tuinder BitterBallenBorrel John Menue Relatiebeheer Acquisitie BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Websitecreaties Bas de Bruin

Locatie

Qlubhouse Dining
Tivolistraat 6
5017 HP , Tilburg

Qlubhouse Dining

het restaurant in het hart van het mooie Qlubhouse.

Hier kun je terecht voor een heerlijke (zaken)lunch of avondvullend diner met vrienden en familie.

De menukaart van Qlubhouse Dining is samengesteld met één belangrijke achterliggende gedachte: sharing is caring. Met deze shared-dining formule is het ons doel mensen dichter bij elkaar te brengen. De huisbereide gerechtjes roepen op tot dialoog en dagen je uit te proeven van het onbekende.

Qlubhouse is een plek waar creatieve dealmakers, businesspartners en jonge talenten elkaar ontmoeten voor zaken. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt. Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dit alles gekoppeld aan een heerlijke lunch, diner of borrel; dat is Qlubhouse.

Op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, meeting, brainstormsessie of besloten vergadering? Qlubhouse heeft de geschikte ruimtes. Artistiek, inspirerend en allesbehalve standaard. Qlubhouse Dining bevindt zich middenin het centrum van Tilburg  en is goed te bereiken.

Qlubhouse Dining locatiepartner BitterBallenBorrel Tilburg

Kaart wordt geladen...