Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Boerke Mutsaers

Datum: woensdag 30 januari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Tilburg (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg 01-2019

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur lezing BlockChain  First Attempts ILearning
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch BREINKONIJN
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

BlockChain

First Attempts ILearning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag.

Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe zijn we hier gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain First Attempts In Learning FAIL Igor Wortel

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

BREINKONIJN

Wil jij sneller, betere oplossingen en ideeën bedenken waardoor je meer klanten kunt helpen? De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof. Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven.

Hoeveel ideeën en oplossingen zitten er in jouw team? In jouw mensen?Je hebt ook vast wel eens een idee, of juist een gebrek hieraan. Wat doe je dan? Hou je ze voor je of voer je ze uit? Ontwikkel je ze en ga je over tot actie? Wat nu als je jouw team en medewerkers kunt activeren om met je mee te denken bij de uitdagingen van de organisatie? Wat nu als je leert meer capaciteit vrij te maken in je mensen zodat zij een actieve bijdrage kunnen leveren aan het succes van de onderneming?

BREINKONIJN leert je effectief en probleemoplossend te denken, waardoor je meer capaciteit uit je eigen BREIN en het BREIN van je mensen leert halen.

BitterBallenBorrel Tilburg BreinKonijn Romana Buijs

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal samengesteld BitterBallenBorrel keuze menu ;


De prijs van het BitterBallenBorrel keuze menu is € 14,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

Natafelen beUnited diner

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Raymond Jansen
Peter van Doren
Hein van de Meijs
Jill Marsé
Johan van Erven
BitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg BitterBallenBorrel Tilburg avemotion peter van doren BitterBallenBorrel Tilburg Care for ever Hein van der Meijs BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Memory Lane Music Service Johan van Erven

 

 ———————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5042 PZ, Tilburg

sinds 1644 in Tilburg

Zoekt u een zakelijke professioneel locatie, in een representatieve ambiance?

Een locatie met keuze uit honderden vierkante meters zalen, verdeeld over zeven ‘basis’-ruimtes, waar het team in een handomdraai een gezellige sfeervolle feestzaal kan creëren en deze in korte tijd weer kan omzetten in een representatieve ruimte met tal van toepassingen.

Op een representatieve prachtige locatie met top faciliteiten, gratis parkeren en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met een zeer gemotiveerd team dat voor u klaar staat!

Kom dan naar Boerke Mutsaers!

BitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg

Kaart wordt geladen...