Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Tilburg - Boerke Mutsaers

Datum: donderdag 27 februari 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Tilburg (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg

 

BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel Tilburg is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMABitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg

17.00 uur Start netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

VERLOTING

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.  

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal samengesteld BitterBallenBorrel keuze menu ;


De prijs van het BitterBallenBorrel keuze menu is € 14,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

Natafelen beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met:

Raymond Jansen
Peter van Doren
Hein van de Meijs
Jill Marsé
Johan van Erven
BitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg BitterBallenBorrel Tilburg avemotion peter van doren BitterBallenBorrel Tilburg Care for ever Hein van der Meijs BitterBallenBorrel Uni partners Tilburg BitterBallenBorrel Memory Lane Music Service Johan van Erven

 

 —————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5042 PZ, Tilburg

sinds 1644 in Tilburg

Zoekt u een zakelijke professioneel locatie, in een representatieve ambiance?

Een locatie met keuze uit honderden vierkante meters zalen, verdeeld over zeven ‘basis’-ruimtes, waar het team in een handomdraai een gezellige sfeervolle feestzaal kan creëren en deze in korte tijd weer kan omzetten in een representatieve ruimte met tal van toepassingen.

Op een representatieve prachtige locatie met top faciliteiten, gratis parkeren en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met een zeer gemotiveerd team dat voor u klaar staat!

Kom dan naar Boerke Mutsaers!

BitterBallenborrel Boerke Mutsaers Tilburg

Kaart wordt geladen...