Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Utrecht - Driessen SmaakVermaak

Datum: dinsdag 27 november 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Driessen SmaakVermaak, Marconibaan 42 H, 3439 MS Nieuwegein

BitterBallenBorrel Utrecht

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Utrecht 11-2018

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Bijdragen aan de maatschappij
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Jobido
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen 

 

Bijdragen aan de Maatschappij

Samen staan we sterk!

Wat voelt u als u naar deze foto kijkt? Waarschijnlijk voelt u zelf ook zo’n band met uw partner, kind en/of ouders. Stelt u zich voor dat dit uw foto zou zijn.. Wie zou er met u op deze foto staan? Hoe voelt u zich als u hieraan denkt? Sta hier even bij stil. Wij gunnen namelijk iedereen zo’n band, maar is dat haalbaar? Wij delen in deze presentatie ons persoonlijk verhaal, inzichten waardoor u wellicht anders naar uw leven gaat kijken, problemen, maar ook direct een onverwachte oplossing..

Een mix van harde feiten, luchtigheid, heldere inzichten en een persoonlijk verhaal. Dat is waar deze presentatie om draait. Waarom holt het aantal donaties aan goede doelen achteruit? Vinden we doneren niet belangrijk meer of ligt het toch ergens anders aan? Waarom en waar gaat het fout? Wij leggen het u uit. Waar kan het beter? Wij delen onze visie met u en vragen u dat met ons te doen. Samen staan we sterk!

BitterBallenBorrel Bespaar en Doneer

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Utrecht verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Utrecht met een tegenwaarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Jobido

Job, i do, trouwen met je baan

Hoewel bijna 2/3 van de huwelijken tegenwoordig stukloopt pakken wij het bij Jobido anders aan.

In een markt waar bijna iedereen op zoek is naar het juiste personeel is het belangrijk om jezelf te onderscheiden. Jobido doet dit door te zorgen dat de kandidaat solliciteert op de functie binnen uw bedrijf, omdat ze uw bedrijf zo inspirerend vinden, niet omdat ze gestalkt worden via de telefoon of omdat ze een gratis keycord krijgen.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn? Ja, wij zijn een uitzend- / werving en selectie bureau maar wij doen het nét even anders. Wij zijn aanwezig op deze BitterBallenBorrel om te vertellen hoe we u aan het juiste personeel kunnen helpen en kijken er naar uit te horen waar juist u behoefte aan heeft!
BitterBallenBorrel Jobido Kim de Reuver

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, m.a.w. lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal BitterBallenBorrel keuzemenu voor € 15,00 p.p. incl 1 glas wijn.

Het keuzemenu bestaat uit;

– Klassieke Lasagne Bolognese
– Winterse stoofschotel van rund
– Hartige taart van spinazie, ricotta en gamba’s.

Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

 

beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mark Driessen
Agnes van der Werf
BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding

———————————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Driessen SmaakVermaak
Marconibaan 42 H
3439 MS, Nieuwegein

Driessen SmaakVermaak richt zich op gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven die op onze prettige locatie samenkomen. Dit kan natuurlijk zijn voor een kookworkshop, maar ook om te vergaderen, een teambuildsessie te houden of andere invulling, zoals vrijdagmiddagborrels, personeelsfeestjes, workshops of een familiedag.

We hebben de ruimte en de mogelijkheden om voor iedereen een passend aanbod neer te zetten. We werken met een netwerk van zeer ervaren koks en gastheren/vrouwen en willen ons graag op de kaart zetten in Utrecht en omgeving. We hebben ruimte voor max. 250 personen staand en 70 personen zittend.

BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak

Kaart wordt geladen...