Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Utrecht - Driessen SmaakVermaak

Datum: dinsdag 18 december 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Driessen SmaakVermaak, Marconibaan 42 H, 3439 MS Nieuwegein

BitterBallenBorrel Utrecht december 2018

 

BitterBallenBorrel Utrecht

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Branding: van Vee tot Mens
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Jobido
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Branding: van Vee tot Mens

Branding is veel meer dan een website of een logo, het is alles wat je bedrijf jouw bedrijf maakt. Het gaat de consument niet om de uitstraling van jouw bedrijf al is dat zeker een onderdeel, maar om datgene wat jouw bedrijf voor de consument kan betekenen.

En dat moet op de nieuwe manier: niet morgen maar het liefst gisteren, niet via reklame uitingen maar via wat andere over jouw bedrijf zeggen. Branding is niet nieuw maar is in een modus van constante verandering. Wat ooit begon met vee is nu aangekomen via een tal omwegen bij de mens.

Tijdens de sessie gaat Luc Godfroid, eigenaar van Uplify, je meenemen in een stukje brand-historie en waar we naar toe gaan.

BitterBallenBorrel Uplify Branding van Vee tot Mens Luc Godfroid

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Utrecht verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Utrecht ter waarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Jobido

Job, i do, trouwen met je baan

Hoewel bijna 2/3 van de huwelijken tegenwoordig stukloopt pakken wij het bij Jobido anders aan.

In een markt waar bijna iedereen op zoek is naar het juiste personeel is het belangrijk om jezelf te onderscheiden. Jobido doet dit door te zorgen dat de kandidaat solliciteert op de functie binnen uw bedrijf, omdat ze uw bedrijf zo inspirerend vinden, niet omdat ze gestalkt worden via de telefoon of omdat ze een gratis keycord krijgen.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn? Ja, wij zijn een uitzend- / werving en selectie bureau maar wij doen het nét even anders. Wij zijn aanwezig op deze BitterBallenBorrel om te vertellen hoe we u aan het juiste personeel kunnen helpen en kijken er naar uit te horen waar juist u behoefte aan heeft!
BitterBallenBorrel Jobido Kim de Reuver

 

 

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, m.a.w. lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal BitterBallenBorrel keuzemenu voor € 15,00 p.p. incl 1 glas wijn.

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mark Driessen
Agnes van der Werf
BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding

 

———————————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Driessen SmaakVermaak
Marconibaan 42 H
3439 MS, Nieuwegein

Driessen SmaakVermaak richt zich op gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven die op onze prettige locatie samenkomen. Dit kan natuurlijk zijn voor een kookworkshop, maar ook om te vergaderen, een teambuildsessie te houden of andere invulling, zoals vrijdagmiddagborrels, personeelsfeestjes, workshops of een familiedag.

We hebben de ruimte en de mogelijkheden om voor iedereen een passend aanbod neer te zetten. We werken met een netwerk van zeer ervaren koks en gastheren/vrouwen en willen ons graag op de kaart zetten in Utrecht en omgeving. We hebben ruimte voor max. 250 personen staand en 70 personen zittend.

BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak

Kaart wordt geladen...