Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Utrecht - Driessen SmaakVermaak

Datum: dinsdag 19 maart 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Driessen SmaakVermaak, Marconibaan 42 H, 3439 MS Nieuwegein

BitterBallenBorrel Utrecht maart 2019

BitterBallenBorrel Utrecht

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak-Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel dus, Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Disruption in the automotive world
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

 

– doorlopende demonstratie stoelmassage verzorgt door Froukje Cleton van Massagepraktijk Revive

 

Disruption in the automotive world

GreenFlux gelooft in een groene toekomst die draait op duurzame energie. Sinds 2011 werken zij met een steeds groter team aan onze missie: alle auto’s op de zon laten rijden. En als pionier op het gebied van smart charging maken ze elektrisch laden nóg slimmer.

Zij zijn ervan overtuigd dat elektrische auto’s die slim geladen worden met duurzame energie, een essentiële bijdrage leveren aan onze leefomgeving.

Luc Oud, Manager Sales GreenFlux zal vertellen waarom alles wat ze doen, voort komt uit hun visie: alle auto’s in de wereld op de zon laten rijden.

BitterBallenBorrel GreenFlux Luc Oud Disruption in the automotive world

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Utrecht verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Utrecht ter waarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live Pitch tijdens de navolgende borrel.

 

Massagepraktijk Revive

Demonstratie Stoelmassage

Mijn naam is Froukje Cleton, eigenaar van massagepraktijk Revive.

Na een lange carrière in de reclame en journalistiek besloot ik om het roer om te gooien en iets compleet anders te gaan doen. Van werken met mijn hoofd naar werken met mijn handen. Van alleen werken achter de computer naar echt fysiek contact met mensen.  Een hele verandering maar het bevalt uitstekend.

Het mooiste van masseren is dat mensen onder je handen opknappen. Ze komen soms met stress en pijn binnen en gaan vervolgens relaxed en ontspannen weer weg. Dat maakt dit werk zo leuk en ook dankbaar.

BitterBallenBorrel Revive massagepraktijk stoelmassage froukje cleton

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen driessen smaakVermaak Mark Driessen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mark Driessen
Agnes van der Werf
Paulius Davydavicius
BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding BitterBallenBorrel eSoftware Solutions

Locatie

Driessen SmaakVermaak
Marconibaan 42 H
3439 MS, Nieuwegein

Driessen SmaakVermaak richt zich op gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven die op onze prettige locatie samenkomen. Dit kan natuurlijk zijn voor een kookworkshop, maar ook om te vergaderen, een teambuildsessie te houden of andere invulling, zoals vrijdagmiddagborrels, personeelsfeestjes, workshops of een familiedag.

We hebben de ruimte en de mogelijkheden om voor iedereen een passend aanbod neer te zetten. We werken met een netwerk van zeer ervaren koks en gastheren/vrouwen en willen ons graag op de kaart zetten in Utrecht en omgeving. We hebben ruimte voor max. 250 personen staand en 70 personen zittend.

BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak

Kaart wordt geladen...