Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Utrecht - Bax Bier

Datum: dinsdag 16 april 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Bax Bier, Friesestraatweg 201 - 2a, 9743 AC Groningen

BitterBallenBorrel Utrecht april 2019

 

LET OP — EENMALIG GEWIJZIGDE LOCATIE – DE LANTAERN

 

BitterBallenBorrel Utrecht

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel dus, Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA BitterBallenBorrel De Lantaern Nieuwegein

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf ! (ca 20 min.)
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Geld & Groei
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

 

– doorlopende demonstratie stoelmassage verzorgt door Froukje Cleton van Massagepraktijk Revive –

 

De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf !

groeien is een vak, en een vak kan je leren

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.

– Moetje als ondernemer willen groeien?
– Welke groeimethodieken hebben zich in de praktijk echt bewezen?
– Uit welke 7 bouwstenen is elk snel groeiend bedrijf opgebouwd?
– Wat kan jij als ondernemer doen in de praktijk om (sneller) te groeien?

Bastiaan van den Noort helpt vanuit Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Bastiaan heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

BitterBallenBorrel Impact masters Bastiaan van den Noort

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Utrecht verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Utrecht met een tegenwaarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Geld & Groei

Jouw financiële doorbraak

Ben jij een ondernemende persoon? Wil je gaan voor meer geld of voor meer groei? Dit kan spelen bij jou thuis, maar ook in jouw eigen onderneming. Doorbreek bestaande patronen over geld!

Je hoeft niet alles uit te zoeken wat er in het verleden fout is gegaan. Geld & Groei gaat aan de slag met hele concrete, realistische doelen die passen bij jou en gaan op zoek naar jouw blokkades op het gebied van geld en maken een concreet plan te voor de toekomst.

We kijken ook hoe je in de toekomst financieel kunt groeien. Soms is er nog wat op te ruimen op financieel gebied, dan kijken we samen hoe we dit het handigst kunnen aanpakken.

Bij Geld & Groei staat een persoonlijke aanpak centraal, ze werken altijd vanuit verbinding met de mens/ondernemer. Samen maken we jouw financiële doorbraak waar.

BitterBallenBorrel Geld & Groei Ineke Jochemsen Richard Touker

 

Massagepraktijk Revive

Demonstratie Stoelmassage

Mijn naam is Froukje Cleton, eigenaar van massagepraktijk Revive.

Na een lange carrière in de reclame en journalistiek besloot ik om het roer om te gooien en iets compleet anders te gaan doen. Van werken met mijn hoofd naar werken met mijn handen. Van alleen werken achter de computer naar echt fysiek contact met mensen.  Een hele verandering maar het bevalt uitstekend.

Het mooiste van masseren is dat mensen onder je handen opknappen. Ze komen soms met stress en pijn binnen en gaan vervolgens relaxed en ontspannen weer weg. Dat maakt dit werk zo leuk en ook dankbaar.

BitterBallenBorrel Revive massagepraktijk stoelmassage froukje cleton

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen driessen smaakVermaak Mark Driessen

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mark Driessen
Agnes van der Werf
Paulius Davydavicius
BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding BitterBallenBorrel eSoftware Solutions

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Bax Bier
Friesestraatweg 201 - 2a
9743 AC , Groningen

Bax Bier is een jonge bierbrouwerij met proeflokaal en terras aan het water in de stad Groningen. Op 17 september 2016 werd de brouwerij geopend.

Zij maken unieke speciaalbieren door invloeden van bierstijlen van over de hele wereld te combineren.

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het geven van workshops bierbrouwen en geven zij proeverijen bier en spijs combinaties.

Bax Bier is met haar proeflokaal en terras aan het water, ideaal voor bedrijfsuitjes.

bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen

Kaart wordt geladen...