Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Utrecht - Driessen SmaakVermaak

Datum: dinsdag 23 juli 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Driessen SmaakVermaak, Marconibaan 42 H, 3439 MS Nieuwegein

BitterBallenBorrel Utrecht juli 2019

BitterBallenBorrel Utrecht

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Creativiteit! Soft skill nr 1 van de toekomst. 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”

19:20 uur Pitch: DKV Nieuwegein
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

Creativiteit! Soft skill nr 1 van de toekomst.

De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof.

Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven. Ideeën van mensen die ze niet durfde te uiten omdat ze twijfelde, zich niet veilig genoeg voelde en niet wisten hoe ze hun ideeën uit hun BREIN konden halen en vorm konden geven. Dit raakt mij in mijn hart. De levensduur van bedrijven wordt steeds korter. Om je bestaansrecht te blijven behouden in de nieuwe snelheid waarmee alles veranderd is een constante toevoer aan ideeën nodig! Ben jij er klaar voor?

Het is de missie van Romana Buijs om bewustwording te creëren hoe waardevol veiligheid is in het ontwikkelen van het creatieve denkvermogen. In een veilige basis kunnen mensen ontwikkelen. creativiteit floreren en bedrijven innoveren.

Je hebt ook vast wel eens een idee, of juist een gebrek hieraan. Wat doe je dan? Hou je ze voor je of voer je ze uit? Ontwikkel je ze en ga je over tot actie? Hoeveel ideeën en oplossingen zitten er in jouw team? In jouw mensen? Hoe zorg jij ervoor dat brainstormen een continue proces wordt binnen jouw bedrijf zodat je toekomst proof bent?

BitterBallenBorrel BreinKonijn Romana Buijs

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Utrecht verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij bij de navolgende BitterBallenBorrel Utrecht met een tegenwaarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de navolgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de navolgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de navolgende borrel.

 

Pitch: DKV Nieuwegein

Gerechtsdeurwaarders – Incasso – Juridische Dienstverlening – Debt & Legal Support – Bewindvoering

BitterBallenBorrel Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen driessen smaakVermaak Mark Driessen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mark Driessen
Agnes vd Werf
Paulius Davydavicius
Shanna Janssen
Gisela Timmermans
BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding BitterBallenBorrel eSoftware Solutions
BitterBallenBorrel Panthera Shanna Janssen

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Locatie

Driessen SmaakVermaak
Marconibaan 42 H
3439 MS, Nieuwegein

Driessen SmaakVermaak richt zich op gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven die op onze prettige locatie samenkomen. Dit kan natuurlijk zijn voor een kookworkshop, maar ook om te vergaderen, een teambuildsessie te houden of andere invulling, zoals vrijdagmiddagborrels, personeelsfeestjes, workshops of een familiedag.

We hebben de ruimte en de mogelijkheden om voor iedereen een passend aanbod neer te zetten. We werken met een netwerk van zeer ervaren koks en gastheren/vrouwen en willen ons graag op de kaart zetten in Utrecht en omgeving. We hebben ruimte voor max. 250 personen staand en 70 personen zittend.

BitterBallenBorrel Utrecht Driessen Smaak Vermaak

Kaart wordt geladen...