Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Venray - Evenementenhal Venray

Datum: donderdag 15 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Kristel Timmer (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Evenementenhal Venray, De Voorde 30, 5807 EZ Venray

BitterBallenBorrel Venray is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op meer dan 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel evenementenhal Venray

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting

20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Venray verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Venray met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren is gratis bij Evenementenhal Venray.

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Venray wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Venray e.o.

Kristel Timmer
Pancras Pouw
BitterBallenBorrel Evenementen hal venray pancras pouw beUnited Meetmatch beUnited BitterBallenBorrel

Locatie

Evenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ , Venray

Direct gelegen aan de A73, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Venray de aandacht. Een ideale locatie voor vakbeurzen met een landelijk bereik, maar ook voor alle andere zakelijke evenementen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Evenementenhal Venray kent een inpandige oppervlakte van 28.000 m2 en 12.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en kent ook nog eens een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein.

Het Duitse vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand en is snel te bereiken via de N270. België ligt op 60 km afstand. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van Evenementenhal Venray.

BitterBallenBorrel Evenementen hal venray pancras pouw

Kaart wordt geladen...