Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - Oele Tôn’s Gasterij

Datum: donderdag 20 juli 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Gerard Groeneveld (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Oele Tôn’s Gasterij, Dorpsstraat 2, 5846 AA Ledeacker-Sint Anthonis

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel Land van Cuijk is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op meer dan 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 


ProgramBitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Bee Foundation
– Verloting “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting

20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Bee Foundation

‘Meer voedsel voor bijen, hommels en vlinders met Bee Miles van Bee Foundation’… Zet een bij op een bloem en geef haar te eten.Word je er blij van als bijen, hommels en vlinders voldoende kunnen eten?

En word je er blij van dat ze daardoor ook voor jouw eten kunnen zorgen?Voor 25 euro heb je al 5 vierkante meter bijenoase. Op die strook zaait Bee Foundation dan namens jou sterke planten in met een hoge voedingswaarde. Ook investeer je in professioneel beheer, zodat een gezond leefgebied ontstaat.

Dat is hoognodig nu 90 procent van agrarisch Nederland voor bijen niet meer geschikt is om te leven. En dat terwijl bijen, hommels en vlinders verantwoordelijk zijn voor 75 procent van ons voedsel.

Wat is er mooier dan de verloren meters terug te winnen? Terwijl je weet dat door een groeiende samenwerking van mensen en bedrijven overal langs het spoor, de weg of het water voedzame bijenweides, bijenbomen en bijendaken verschijnen.

Onze klanten zijn onder meer: Radboud UMC, DutchSpirit, Geobuzz, Stoomtram Hoorn Medemblik, Gemeente Zwijndrecht, Landschapsbeheer Gelderland, Springtij Forum, Triodos Bank, Nicolaas Pierson Foundation, Melvita Honing, De Traay, Stichting Phusis, SBB, IVN.

In 2016 stonden we in de picuture in Happinez, Vrij Nederland, De Correspondent, Trouw en AD.

BitterBallenBorrel Bee Foundation Sonne Coppijn

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Land van Cuijk verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Land van Cuijk met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail. Parkeren is gratis.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit het Land van Cuijk e.o.

Michel Hovenkamp Mari Jordans Gerard Groeneveld  
BitterBallenBorrel Zakenservice Michel Hovenkamp BitterBallenBorrel JK automatisering BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Locatie

Oele Tôn’s Gasterij
Dorpsstraat 2
5846 AA, Ledeacker-Sint Anthonis

Oele Tôn’s Gasterij in Ledeacker heeft stijlvolle ruimtes ter beschikking voor alles wat u wenst.

Voor vergaderingen bent u op onze locatie aan het juiste adres. In Ledeacker aan de rand van Boxmeer.

Uniek gelegen in zuid Nederland midden in het Land van Cuyk. Vlakbij Boxmeer en de A73, zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Treinstation Boxmeer is op steenworp afstand en onze private taxi service behoort tot de mogelijkheden!

Bestaat uw vergadergezelschap uit minder dan 10 personen? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat!

BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Kaart wordt geladen...