Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen

Datum: dinsdag 20 februari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Land van Cuijk (Stuur mij een e-mail)
Locatie: VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur in2itive
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Finadrome
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

in2itive

Als webdevelopment service bureau specialiseert in2itive zich in het bouwen, onderhouden optimaliseren en migreren van uw online platform(en).

Wij bieden oplossingen voor zowel B2B als B2C klanten met als doel ons op te stellen als uw technische partner voor langere termijn. Wij gebruiken verschillende CMS platformen en kiezen altijd in overleg met u de juiste oplossing!

Onze oplossingen zijn modulair en schaalbaar zodat u altijd verder kunt ontwikkelen in de toekomst zodra uw bedrijf klaar is voor de volgende stap. Presentatie websites, corporate websites, e-commerce webshops, e-ticketing platformen en e-learning platformen zijn een greep uit de systemen die wij gebouwd hebben voor onze partners.

Bent u op zoek naar advies, of weet u al precies wat u wilt? Wij komen graag langs om u en uw bedrijf te leren kennen tijdens een vrijblijvende consulting sessie!

BitterBallenBorrel in2itive Dave Koekebacker

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Finadrome

Finadrome is in de ruime zin van het woord actief in de financiële dienstverlening.​ Wij zijn een klein bedrijf en willen niet heel groot worden omdat we onze klanten persoonlijk willen kennen.

Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, leningen en hypotheken en pensioenen. Onze relaties kunnen ook gebruik maken van ons financiële dashboard waardoor ze een goed inzicht krijgen in hun huidige en toekomstige financiële situatie. ​Bovendien helpen wij besparen op alle gebieden.​

 

Wij vinden dat ondernemers elkaar moeten helpen, het eerste adviesgesprek is daarom altijd gratis.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk Toon van Tilburg Finadrome

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via landvancuijk@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Kristel Timmer
BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen
Mari Jordans
BitterBallenBorrel JK automatisering
Michel Hovenkamp
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp
Herman Smit
BitterBallenBorrel Herman Smit Bespaarmannetje

Locatie

VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH, Cuijk

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor zowel bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, congressen als feesten en diners, voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen.

Waarom hotel Cuijk- Nijmegen  ?

Hotel Cuijk- Nijmegen is de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten met  Brabantse gastvrijheid  in een  natuurrijke omgeving.

– Zalen overzicht
– Vergaderen
– Zakelijke Evenementen
– Feesten & Borrels

BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen

 

Kaart wordt geladen...